UpOneTR
Üye
o.Oüstad sn anlarsn bır bulsan sunu ya![]()
:-D
:-P
hiç güleceğim yoktu
sen 4.2.2 yi kur sinra ben yardimc olurum :-D tam istediğin nedir
herseyin bi uygulaması varo.Oüstad sn anlarsn bır bulsan sunu ya![]()
herseyin bi uygulaması varAferino.O
:-D
:-P
hiç güleceğim yoktu![]()
sen 4.2.2 yi kur sinra ben yardimc olurum :-D tam istediğin nedirherseyin bi uygulaması var
böyle ol boşunamı eğittik işe yara 
Üstad videodaki içn gerekli şeylerı yaz ya banaAferinböyle ol boşunamı eğittik işe yara
![]()

Atrix Durup Dururken Kapandı Açılmıyor? - MaxiCepResim at videoya bakamam şimdi![]()

cok sey var arka plan fotosu mu desem laucher mı desem yazı tıpı mıdesem pil göstergesı mı desem muhakkak ızleResim at videoya bakamam şimdi![]()

Bi bakalım

dostum sen romu bi yukle ben sana benim temayı atarim aşık olursuncok sey var arka plan fotosu mu desem laucher mı desem yazı tıpı mıdesem pil göstergesı mı desem muhakkak ızle![]()

Ustad 4.2.2 yiyuklemedn olmaz mı stock rom varkn bn go launcherı kullanıyrm su andostum sen romu bi yukle ben sana benim temayı atarim aşık olursun![]()
hmmm :-(Ustad 4.2.2 yiyuklemedn olmaz mı stock rom varkn bn go launcherı kullanıyrm su an
ekran goruntusunu yolla bklmdostum sen romu bi yukle ben sana benim temayı atarim aşık olursun![]()

ekran goruntusunu yolla bklm![]()
Ya aslnda ıstyrm da 5-6 ayonce cm10 kurmstm hcmemnun kalmadm tango desen calısmadı ses kalitsi müzik diliyorum baslr cok etkısız orjınal roma göre kamera desen içler acısıydı ben normalini bile begenmıyrm zaten pil desen hızlı tukendı kafam karıstı valla sence yukleme limiym : P
sıfır kasma :-D
yukardaki bildirim iconlarını istediğin gibi ayarlayabilirsin :-D
şarj dışında her şeyine kefilim kur :-DYa aslnda ıstyrm da 5-6 ayonce cm10 kurmstm hcmemnun kalmadm tango desen calısmadı ses kalitsi müzik diliyorum baslr cok etkısız orjınal roma göre kamera desen içler acısıydı ben normalini bile begenmıyrm zaten pil desen hızlı tukendı kafam karıstı valla sence yukleme limiym : P
şarj cok mu kötu yaşarj dışında her şeyine kefilim kur :-D
2-3 gün gitmiyo tabi ama normal kullanimda 1 günü çikariyorşarj cok mu kötu ya
1 gun gitmesi yeterli peki bn sımdı cm10dan stock roma dondum o unlocked yazısı kalktı tekrar mı root etmelıym yksa herzmnkı gbı kurabilir miyim ?2-3 gün gitmiyo tabi ama normal kullanimda 1 günü çikariyor