$99Klavyedeki süper tuşu ile dönebiliyon![]()
niye :-DBen almam![]()
müthişDostlar Merhaba şimdi benim için kamera ve tango önemli szce atricsi mi yukleyım yoksa bu 4.2.2 yi mi yeni kernelle birlkte tango calısyr mu ?kamera nasıl ? Bir de ben önceden 4.1.2 yukledıgımde müzik kalitesi orjinale göre bayagı düşüktü baslar falan şimdi nasıl ?
ya atricste kamera ters cıkıyor demişlerdi düzeldi mi ? 4.2.2 yukleyesm var ?müthiş
parmak izide istersen atrics yukle
diğer butun ozellikler ayni
ben yüklediğimde öyle bi sorun yoktuya atricste kamera ters cıkıyor demişlerdi düzeldi mi ? 4.2.2 yukleyesm var ?

ben yüklediğimde öyle bi sorun yoktu
4.2.2 yükle sen en iyissi![]()
anlamadım ?o ne ki ohooo bu eski haliMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızabi bu cok harika ya o yazı tipini fln nasılyams kamerada dehset ne yuklems bu böyle ?
o yazıyı font uygulamaları varonunla yapıyoya bn yukledgmde oncedn foto boyle degıldı snra ekranda su kadar saat snra şarj bıteck yazmıyrdu tema böyle değildi ayrı launcher mı yuklems bu sımdı yuklesm olur mu bu tlfn gbı ?anlamadım ?o ne ki ohooo bu eski halio yazıyı font uygulamaları varonunla yapıyo
bu adam baska bi lancher yuklemis aynenya bn yukledgmde oncedn foto boyle degıldı snra ekranda su kadar saat snra şarj bıteck yazmıyrdu tema böyle değildi ayrı launcher mı yuklems bu sımdı yuklesm olur mu bu tlfn gbı ?
bu adam baska bi lancher yuklemis aynenya bn yukledgmde oncedn foto boyle degıldı snra ekranda su kadar saat snra şarj bıteck yazmıyrdu tema böyle değildi ayrı launcher mı yuklems bu sımdı yuklesm olur mu bu tlfn gbı ?
hangi launcher peki nerdn ogrenbılırmbu adam baska bi lancher yuklemis aynen
senxe yukleyebilirsin
bilmem kihangi launcher peki nerdn ogrenbılırm
üstad sn anlarsn bır bulsan sunu yabilmem ki
deneyerek bulursun :-D