Motorola Atrix 4G Cm 10.1(android 4.2) For Atrix

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
mausun ustundeki geri tusu bile calisiyo

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Klavyedeki süper tuşu ile dönebiliyon :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Ben almam :p

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Çok :D

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
sempatikhukukcu

sempatikhukukcu

Üye
Dostlar Merhaba şimdi benim için kamera ve tango önemli szce atricsi mi yukleyım yoksa bu 4.2.2 yi mi yeni kernelle birlkte tango calısyr mu ?kamera nasıl ? Bir de ben önceden 4.1.2 yukledıgımde müzik kalitesi orjinale göre bayagı düşüktü baslar falan şimdi nasıl ?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Dostlar Merhaba şimdi benim için kamera ve tango önemli szce atricsi mi yukleyım yoksa bu 4.2.2 yi mi yeni kernelle birlkte tango calısyr mu ?kamera nasıl ? Bir de ben önceden 4.1.2 yukledıgımde müzik kalitesi orjinale göre bayagı düşüktü baslar falan şimdi nasıl ?
müthiş:D
parmak izide istersen atrics yukle
diğer butun ozellikler ayni

dirimg

Üye
Atrics ne ki

sempatikhukukcu

sempatikhukukcu

Üye
ben yüklediğimde öyle bi sorun yoktu :D
4.2.2 yükle sen en iyissi :D
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
abi bu cok harika ya o yazı tipini fln nasılyams kamerada dehset ne yuklems bu böyle ?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
abi bu cok harika ya o yazı tipini fln nasılyams kamerada dehset ne yuklems bu böyle ?
anlamadım ?o ne ki ohooo bu eski hali :Do yazıyı font uygulamaları varonunla yapıyo

sempatikhukukcu

sempatikhukukcu

Üye
anlamadım ?o ne ki ohooo bu eski hali :Do yazıyı font uygulamaları varonunla yapıyo
ya bn yukledgmde oncedn foto boyle degıldı snra ekranda su kadar saat snra şarj bıteck yazmıyrdu tema böyle değildi ayrı launcher mı yuklems bu sımdı yuklesm olur mu bu tlfn gbı ?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
ya bn yukledgmde oncedn foto boyle degıldı snra ekranda su kadar saat snra şarj bıteck yazmıyrdu tema böyle değildi ayrı launcher mı yuklems bu sımdı yuklesm olur mu bu tlfn gbı ?
bu adam baska bi lancher yuklemis aynen
senxe yukleyebilirsin

UpOneTR

UpOneTR

Üye
bu adam baska bi lancher yuklemis aynen
senxe yukleyebilirsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt