Motorola Atrix 4G Cm 10.1(android 4.2) For Atrix

Sponsorlu Bağlantılar

Sarangni

Sarangni

Üye
Hmm
Şu şikayet kağıt orneği yazıp resmini çekip atsana bi ya :D

Şikayetlerin neler olduğunu bilmiyorum ama benim şikayetlerim şunlardı.

1. Ekran dokunmatiğinde ciddi anlamda sorun var. Ekran sürekli kendi kendine basmaya başlıyor ve bir türlü durmuyor.

2. Ekranda sağ orta alt kısımda bir adet ölü piksel mevcut.

3. Cihaz belli aralıklarla kendini açıp kapatıyor.

4. Pil tam şarj olmuyor. %88-90 arasında kalıyor. Fabrika ayarlarına döndürmeme rağmen düzelmedi.

5. Ekranın alt tarafında dokunmatik tuşların olduğu kısımda ışık sızması mevcut.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Şikayetlerin neler olduğunu bilmiyorum ama benim şikayetlerim şunlardı.

1. Ekran dokunmatiğinde ciddi anlamda sorun var. Ekran sürekli kendi kendine basmaya başlıyor ve bir türlü durmuyor.

2. Ekranda sağ orta alt kısımda bir adet ölü piksel mevcut.

3. Cihaz belli aralıklarla kendini açıp kapatıyor.

4. Pil tam şarj olmuyor. %88-90 arasında kalıyor. Fabrika ayarlarına döndürmeme rağmen düzelmedi.

5. Ekranın alt tarafında dokunmatik tuşların olduğu kısımda ışık sızması mevcut.
Ölu piksel yok bende

Degisim istemiyorum felan yaziyoz ya
tam olarak ne yazaym oraya

Sarangni

Sarangni

Üye
Ölu piksel yok bende

Degisim istemiyorum felan yaziyoz ya
tam olarak ne yazaym oraya

Öyle değişim istiyorum demekle değişmezler. Yasal süreçler ve teknik presedürler var. Önce cihazı göndereceksin açacaklar bakacaklar cidden sorun var mı? İncelemeden sonra sorun giderilebilecek bir şey ise çözüp gönderecekler yok eğer giderilmeyecek bir durum varsa ortada parça bekleme durumuna alacaklar. Burada her halükarda iş günü beklemen gerek (Pazar Günleri Dahil Değil) Bu 20 gün dolduktan sonra ne isteyeceksen isteme hakkına sahip olursun ancak. Çokça sabır isteyen bir süreç.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Öyle değişim istiyorum demekle değişmezler. Yasal süreçler ve teknik presedürler var. Önce cihazı göndereceksin açacaklar bakacaklar cidden sorun var mı? İncelemeden sonra sorun giderilebilecek bir şey ise çözüp gönderecekler yok eğer giderilmeyecek bir durum varsa ortada parça bekleme durumuna alacaklar. Burada her halükarda iş günü beklemen gerek (Pazar Günleri Dahil Değil) Bu 20 gün dolduktan sonra ne isteyeceksen isteme hakkına sahip olursun ancak. Çokça sabır isteyen bir süreç.

Hmm anladım :D
Yedek tel buluyum hemen yolluycam iki ay beklerım sıkn8 yok :D

Fatic

Fatic

Üye
Acaba bendemi yollasam ama bende bu sans varken tamir ettk geri al derler

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş herkes mi veriyor telefonu :D

Sarangni

Sarangni

Üye
Şu anda servise gidip Yedek Parça İstiyor konumunda olan hiç bir cihaz geri gönderilmedi. Bekletiyorlar ama para iadesinide yapıyorlar. Oda ayrı bir gerçek. Yeter ki cihazınızda ciddi bir sıkıntı olduğunu tespit etsinler.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Garantiye aldığın yerden mi verdin :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Şu anda servise gidip Yedek Parça İstiyor konumunda olan hiç bir cihaz geri gönderilmedi. Bekletiyorlar ama para iadesinide yapıyorlar. Oda ayrı bir gerçek. Yeter ki cihazınızda ciddi bir sıkıntı olduğunu tespit etsinler.

Kendiliğinden dokunmatik bozuk olması ve şarj bence ciddi bir sorun :D

Fatic

Fatic

Üye
Ben chazi hizlialdan aldm garanti ueri hepsinin ayni mi

Sarangni

Sarangni

Üye
Garantiye aldığın yerden mi verdin :)

Güzel bir soru sordun. İstanbulda Ataşehir/Teleservice'ye gittim ama gel gör ki Motorola'ya Ankara/Teleservice bakıyormuş. Cihazı yurtiçi kargo ile şikayetlerinde olduğu bir kağıt yazıp güzelce sarıp sarmalayıp gönderdim. Yurtiçi kargo ile anlaşmaları var ücretsiz gönderebiliyorsunuz. Direk kargo ile göndermek süreci kısalttığı için gönderecekler bu yolu denesinler.

Fatic

Fatic

Üye
Ess yazio garanti blgesinde

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Güzel bir soru sordun. İstanbulda Ataşehir/Teleservice'ye gittim ama gel gör ki Motorola'ya Ankara/Teleservice bakıyormuş. Cihazı yurtiçi kargo ile şikayetlerinde olduğu bir kağıt yazıp güzelce sarıp sarmalayıp gönderdim. Yurtiçi kargo ile anlaşmaları var ücretsiz gönderebiliyorsunuz. Direk kargo ile göndermek süreci kısalttığı için gönderecekler bu yolu denesinler.

Ben elden teslim etcem :D

Fatic

Fatic

Üye

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bende garanti belgesi yok
Garantisi imeiden belli olyomus alrken teleservis garantili olduğunu biliyorum o kadar

Takipçi Satın Al

Üst Alt