Cluj'da kriz bitmiyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Cluj'da kriz bitmiyor!


Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki rakibi Cluj'da paralarını alamayan futbolcular inanılmaz bir tehlikeyle karşı karşıya...

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Cluj'da maddi problemler dolayısıyla yaşanan krizde, gerginlik bir üst seviyeye çıkmış durumda. Oyuncuların aylardır paralarını alamamasının yanı sıra takımdaki bazı isimlerin ise ev kiralarını dahi ödeyemedikleri öğrenildi.

Romanya'da yayın yapan Online Sport adlı internet sitesinin haberinde adı gizlenen Cluj'lu futbolcunun söyledikleri büyük ilgi çekti. Sitenin haberinde oyuncuların kiralarını ödeyememe noktasına geldiği belirtilirken, adı gizlenen isim şu ifadeleri kullandı: "Aylardır kulüpten ödeme yapılmıyor. Problemler var ve çözüleceğine dair olumlu bir gelişme yok. Basel maçından sonra ödeme yapılacağı söylenmişti ama yapılmadı. Bütün futbolcular kirada oturuyor. Başlarda birikmiş paralarımızdan ödüyorduk ama sona gelenler, aylardır kirasını ödeyemeyenler var. Oyuncular ev kiraları, yol paraları ve yemek masraflarının karşılanmasını istiyor en azından. Fakat, bu talebe bile cevap gelmedi."

Cluj yönetimi bu olay üzerinde ekim ayında UEFA'dan gelen parayla ödeme yapacağı açıklamasında bulundu ama Cluj'un durumu bu parayla da çözülebilecek kadar parlak görünmüyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt