Clodoaldo: "Neymar, Messi'den daha iyi"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Clodoaldo: "Neymar, Messi'den daha iyi"
Brezilya'nın unutulmaz oyuncularından olan Clodoaldo, Santos'un genç yıldızı Neymar'ın dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu söyledi.

Neymar'ın hayranı olduğunu söyleyen Brezilyalı efsane, "Onun hayranıyım ve Neymar'ın dünyanın en iyisi olduğunu düşünüyorum. Çoğu kişi Messi'nin en iyi olduğunu söylüyor. O fantastik bir oyuncu, fakat kötü oynadığı zaman gerçekten çok çok kötü oynuyor. Ama Neymar'a bakarsanız o üyle değil. Kötü oynadığı zaman bile 10 üzerinen 7 almayı başarıyor. Neymar kendini zorlamadan oyansa bile yine harika oynayabiliyor." diye konuştu.

Neymar'ın Avrupa'ya gitmesi gerektiğini de sözlerine ekleyen Cladoaldo, "Zamanın onu Avrupa'ya götüreceğini düşünüyorum. İspanya, Almanya, İngiltere ve İtalya liglerindeki ekiplere karşı oynaması onun açısından çok iyi olur. Şu an için onun bir yere gideceini söylemiyorum, fakat 2014 Dünya Kupası'ndan sonra büyük ihtimalle Santos'tan ayrılacaktır." ifadelerini kullandı.

Bu sezon takımda ayrılacağı söylentilerine cevap veren Neymar, kulübüyle olan sözleşmesini 2014 yılına kadar uzatmıştı.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hala şu dünyanın en iyisini tartısıyolar.
Bosuna tartısmayın dünyanın en iyisi olcak adam kesinlikle orta saha olmalı çünkü köprü görevinde ofans ve dafans dengesini saglayabilen takımı ileri tasıyan adam en iyisidir.Ama millet iki gole iki harekete tav oluyo.
Messi'ye iki kisi bagla kilitlersin.Chelsea ne hale soktu barcayı atamadılar messi ileri adım bile atamadı boguldu.
Ama aynı seyi barca yapsaydı yani defansı barca yapsa chelsea'ye,adım gibi eminim Lampard bi anda kendini gösterip atardı golünü.
Yada Gerrard bi anda cin carpmısa döndürürdü o takımı.Çünkü en az 20 tane örnegini gördüm ve adamın oyun stiline isledi artık.Benim görüsün bu yönde.İniestadan da ümitliydim ben o çözer dedim kilidi ama olmadı.
Gerrard,İniesta,Lampard 3'üde formda degil belki su aralar ama formda olduklarında Messi'nin 5 golünü degil bu 3lünün arapaslarını tackle larını izlemek çok daha keyif verici.Ben kendim de orta saha oynuyorum belki ondandır.
Hatta Fernandes ve Cristian'ı çok begendim bu aksamda.M.F4 nasıl bi klastır o Eduya attıgı pas helal olsun ama Volkanı biçtirdi adam ya :D

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
en ıyıler herzaman bırılerıyle kıyaslanır....ne zamankı bırcok tarafsız futbol otorıtesı cıkıp messı ....... Futbolcudan daha ıyı derse messı en ıyı futbolculu unvanını bırılerıne bırakmıs demektır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt