ClockWorkMod Recoveyden Orjinal Recovery'e dönme

Sponsorlu Bağlantılar

SuperNovaTR

SuperNovaTR

Üye
    Konu Sahibi
ClockWorkMod Recoveyden Orjinal Recovery'e dönme
Sorun başlıkta yazdığı gibi. CWM ile backup alıp Restore ettim. Ama Recoveryden dolayı hala garanti dışı. PCde sorunlu. Telefondan orjinal Recovery'e dönme şansımız yok mu?

-Emre

-Emre

Üye
Orjinal rom kurunca cwm de gitmesi lazımdı. Bence xda foruma bir bakın orada vardır.

SuperNovaTR

SuperNovaTR

Üye
    Konu Sahibi
Tamam onu biliyorum ama bilgiler kayıtlı. Yani pcden rom atmadan sisteme zarar vermeden recovery'i degiştirmem lazım...

-Emre

-Emre

Üye
Ben yine xdaya bak derim =)

- - - Eklendi - - -

Buyuk ihtimalle terminal emulator kullanacaksin telden yapacaksan ki bunun için root lazım.

SuperNovaTR

SuperNovaTR

Üye
    Konu Sahibi
XDA ya baktım ama bulamadım.

- - - Eklendi - - -

CWM kurarkende Terminal Emülatörü kullandım zaten...

- - - Eklendi - - -

Birisi yardım etsin?

-Emre

-Emre

Üye
Cihazını bozabilir ama istersen deneyebilirsin. Cwm kurarken kullandığın recovery.img dosyasını orjinali ile değiştir yine terminalden kur. Büyük ihtimalle orjinal Rom içinde bu dosya mevcut. Fakat hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum.

- - - Eklendi - - -

Ama dur terminela root lazımdı ya

SuperNovaTR

SuperNovaTR

Üye
    Konu Sahibi
Root var telefonda. O dosya nerde?

-Emre

-Emre

Üye
sammobiledan orjinal Rom indir onun içinde vardır zip gibi aç. Ama bak ciddym cihazın Brick olabilir

- - - Eklendi - - -

reviews.cnet.co.uk/mobile-phones/how-to-recover-a-bricked-galaxy-ace-2-to-factory-settings-50010703/ bak burada ne buldum resimlere bak biri download mod ve sayaç işlemiş

SuperNovaTR

SuperNovaTR

Üye
    Konu Sahibi
Bende No yazıyor ama

-Emre

-Emre

Üye
biliyorum bende de no yazıyor hem ben rom da kurdum sayaç niye islememis anlamadım. Neyse demeyecek misin o şekilde kurmayı

SuperNovaTR

SuperNovaTR

Üye
    Konu Sahibi
Deneyecem yarın. Bilgisayara geçemem bu gün. Önce o dosyayı bulmam lazım. En fazla Soft-Brick olur.

Berk E.

Üye
Odin ile orjinal rom kurun Orjinal Recovery gelicektir siz CWM ile orjinal romun yedeğini yüklediğinizde CWM vardı ondan Orjinal Recovery gelmedi.

SuperNovaTR

SuperNovaTR

Üye
    Konu Sahibi
Tamam biliyorum ama telefonda bilgiler kayıtlı yedek alamıyorum. Bir şekilse Recoveryi degiştirmem lazım sisteme dokunmadan.

Takipçi Satın Al

Üst Alt