cleven problemi???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baran79

Üye
    Konu Sahibi
cleven problemi???
dün cleveni n900 e yükledim ama bir türlü çalıştıramadım burda nasıl çalıştıracağıma dair bir konu buldum ama benimkini açınca (((warning the system did not find a known compatible kernel version for the injection drivers. the application might not work drivers yazıyor )))) bir yardım lütfen ...

yalnizkalp21

Üye
multiboot kullaniyonmu + kernel power 49 yüklümü?

denizci535

denizci535

Üye
bence su nokia kerneli acip kabul ediyorum yazisina tiklayinca gidiyor.... bence flash atilsa tele duzelir...

baran79

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim multiboot nedir bilmiyorum ama ben oyle bisey yuklemedim o kernel 49 gibi biseyde yuklemedim bu flash olayina gelince o hayatta olmaz bir defa telefonu gocerttim flash atayim dedim benim bilgisayar win 7 yuklu telefonu tanimadi bile gittim cafeye xp yuklu biilgisayara flasi attim ama bu vanilla olayini oradada yapamadim yani tekrar hayatta ugrasamam ki su anda bile zaten usbyi bilgisayarma takinca mass store modu calismiyor sadece sarj oluyo diyor zaten oradan derdim buyuk :) bak nereden nereye geldim yaw

denizci535

denizci535

Üye
bence tekrar flash at cok basit yontemle... 2 dakikada hersey duzelir... sana hafta sonu yardimci olurum flash atmak istiyorsan... evet ilginc hafizayi gormemesi...

yalnizkalp21

Üye
bak bende baya bi ugrtastim ama cleveni calistirmak istiyosan depolarda linux kernel power 49 u kuracaksin ondan sonra cleven takır takır calisir bende de o sorun vardi kerneli yukledim oldu bitti sirketin wep sifresini 15 dakkada patlattim :)

denizci535

denizci535

Üye
kernelel pwer49 kurulu ama unib. yazan yere basinca ayarlar ip adresi kayboluyor... yazilar kirmizi olunca kutucuktaki yazilar kayboluyor bu sorunu nasil halledecegiz.... onceden calisiyordu neden simdi calismiyor anlamadim....

baran79

Üye
    Konu Sahibi
bak bende baya bi ugrtastim ama cleveni calistirmak istiyosan depolarda linux kernel power 49 u kuracaksin ondan sonra cleven takır takır calisir bende de o sorun vardi kerneli yukledim oldu bitti sirketin wep ni 15 dakkada patlattim :)
akadaşım hangisini yükleyeyim birisi kernel for power user diğeride kernel for power user boot image yazıyo ???

yalnizkalp21

Üye
ayni dertten bende muzdarip olmustum simdi sen kernel for power useri yukleyeceksin tmm
yukledikten sonra teli yeniden baslat menude bi nokia kernel diye bi uygulama gelecek ordan yuklendigini anlarsin eger yine yazilar kaybolursa o dedigim menudeki nokia kernel uygulamasini ac orjinal kerneli geri yukle ve tekrar kernel 49 u kur

baran79

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim kerneli kurdum ama olmadi ayni yazilar tekrar cikti yada ben yanlis kerneli kurdum ya baya bir kernel var sen tam hangisi kuracam soylermisin u altindaki aciklamaylan beraber anlayabilmem icin yoksa yakacam bu teli bu program calismassa :)

----------Eklendi @ 23:39:41 ---------- Yazıldı @ 23:30:37 ----------

yok yok ustad dedigin kerneli kurmusum ama yine ayni yazilar cikiyo simdi kontrol ettim yani olmadi olmadi olmadi yani illa sobayami atayim su telefonu surekli boyle sorunlar cikariyo deli oluyorum yawww

yalnizkalp21

Üye
yo sobaya atma pes etme hemen sen noki a kerneli yeniden kurdunmu? oladiysa bak ordan teli internete bagla sonra menudeki nokia kernel uygulamasini ac orjinal kerneli geri yukle sonra tekrar power kernel 49 u kur clevenin calismasi lazim load injection drivers diyince mac adresinin kaybolmamasi lazim o da olmassa sana bi sorum var hic kernelle alakali bi program kurdunmu teline bak ben multibootu kurmustum o yuzden bende problem olmustu aslinda hic calistiramamistim ondan sora sunlari yaptim x termi acip
root apt-get remove multiboot komutun vererek multibotu sildim sende bi dene belki kurmussunsdur belki android icin
ondan sonra apt-get update
apt-get upgrade bunlari yap
belki calisir eger calismassa format at format tan sonra powerkernel 49 u yukle ondan sonra cleveni yukle kesin calisir valla bildiklerim bu kadar bende format atmistim son care olarak o dertten

----------Eklendi @ 01:04:42 ---------- Yazıldı @ 01:03:40 ----------

denizci kardes sende kernel driverlerini karistirmissin heralde yani kernelle oynamissindir buyuk ihtimalle

denizci535

denizci535

Üye
sorma bir manyaklik yapip tum kernelleri kaldirdim kapattim acamadim eee tabiki telefonu cokerttim. sonra hemen flash caktim hersey duzeldi tabiii yedek aldim hicbirsey elle kurmama gerek kalmadi...
basin flashi olsun...

baran79

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım şimdi hiç biri olmadı flaş atacam ama yedeklemeye basıyorum 3 mb bişey yedekliyo e bendeki oyunlar proğramlar en az 1 gb bu ne alaka ve bunu nasıl yapacam??? yoksa tek çözüm flash gibi görünüyo

denizci535

denizci535

Üye
yedekle hafiza kartina zaten bende 2.5 mb yer tutuyordu.... bazi oyunlar kayboldu... flashla kerneli yeniden kurulur bakarsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt