Cleveland ünlü evsiz'i unutmadı

Sponsorlu Bağlantılar

Temperature

Temperature

Üye
    Konu Sahibi
Cleveland ünlü evsiz'i unutmadı

ABD'de milyonlarca evsizden biri olan Ted Williams, 'Tanrı vergisi sesi' ile tüm ABD'nin yanında Cleveland Cavaliers yönetiminin de dikkatini çekmeyi başardı. Ohio Columbus'da bir karayolu yakınında çadırda yaşayan Williams'ın yaşadıkları tam bir Amerikan rüyası gibi bir mucizeye sahne oldu. Youtube'de yayınlanan ve 400 bin kişinin izlediği video kliple bir fenomen haline gelen Williams'ın pürüzsüz, düzgün ve net telaffuzuyla dikkat çeken bariton sesine iş teklifleri yağıyor. 90 yaşındaki annesiyle birlikte yaşayan 53 yaşındaki şanslı Amerikalı, bir radyoda yaptığı röportajda radyo-televizyon okuluna gittiğini, ancak uyuşturucu ve alkol sorunlarının tüm hayallerini yokettiği söyledi. İki yıldır kendisine temiz bir yaşam seçtiğini söyleyen Williams, üzerinde 'Tanrı vergisi bir sesim var' yazan kartonla dilendiğini anlattı.

Bazı kaynaklar Williams'ı WBNS-TV'nin 31 Ocak'ta ilk kez yayınlanacak 'Evsizliğe son vermek için bir gün' programı için istediğini, ayrıca bazı seslendirme işleri için bazı yapımcılarla görüştüğünü ileri sürdü.

Cleveland Cavaliers yönetiminin de Williams'a Quicken Loans Arena'da reklam çalışmalarında yer alabilmesini sağlayan bir pozisyon teklifinde bulunduğu öğrenildi. İki yıllık sözleşme teklif edilen Williams'a bunun karşılığında annesiyle birlikte tüm masraflarının karşılanacağı bildirildi.

Bu arada Cavaliers basın sözcüsü Tad Carper, Williams'a yapılacak yardımlar arasında konut edinmesi yönünde çalışmalarında olacağını kaydetti. Bu önerileri duyan sempatik ABD'li ''Umarım bana LeBron James'in eski evini verirler' şeklinde bir espri yaptı. Bu arada Cleveland Cavaliers yönetimi taraftarlarını Ted Williams'a yardım için kurduğı mesaj ve yardım vermeye davet etti.