Cleaner 1.00 (harika bir proğram herkese tavsiye ederim)

Güzel paylaşım teşekkürler

wolf78

Üye
benim n79 da çalışmadı.

konu yanlış yere açılmış 'python uygulamaları'na taşınmalı.python ile çalışıyor bu program...

Ben de onu diyorum. Phone nedir arkadaş? Türkçemizden bu kadar mı nefret ediliyor. Nedir bu özentilik anlamış değilim! İşin garibi onca yönetici var, biri de şu ilk iletideki "phone" yazısını değiştirip "telefon" yapmıyor.

Samsunspor

Emekli Yönetici
paylaşım için tşkler ama yükledikten sonra tel açmıyor proğramı...n73 me(hackli)...fikriniz varsa paylaşın...

bu benim n73'te çalışmadı üzerine gelip aç diyorum açılmıyor bilginize.

nokia e 71 sorunsuz sekilde indirildi ama program açılmıyor

http://www.maxicep.com/s60-3rd-seri...pp-unsigned-moded-repacked-menpda-351309.html

teLefonunuzda mevcut oLması gerekmektedir .. yukarıdaki Linkten temin edebiLirsiniz

AKATLI

Üye

bu konuyu açtığın için teşekkürler ama konuyu işte sülaymanatban gibi böyle açıklamalasın ki herkes ne işe yaradığını daha net anlasın

CoDeYs

Üye
vala arıyordum bulamamiştim teşekurler

svestica

Üye
arkadaşım buna nasıl güvenebiliriz yani sistem dosyalarını silmeyeceğinin garantisi varmı telefonda çok yükleme var bunu çalıştırırsak herhangib zarar görürmü diğer uygulamalar.acil yardım

n79 da çalışmıyor phyton yüklü

ysgul

Üye
teşekkür ederim,çok işimize yarayacak bir proğram.ve ayrıca e71 de çalışıyor.ama tlfn hackli ve pyhton yüklü olması lazım