clean master zararlimi?

Sponsorlu Bağlantılar

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
clean master zararlimi?
arkadaslar bu gibi uygulamalar telefona zarar verir mi?

tapatalk

tapatalk

Üye
bu çok hafif yararlı bi uygulama

PriZm

PriZm

Üye
Hayır.

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
peki bn bu uygulamayi indirdim de herhangi bir ayar yapmama gerek var mi? onerdiginiz ayarlar falan

andezitt

andezitt

Üye
peki bn bu uygulamayi indirdim de herhangi bir ayar yapmama gerek var mi? onerdiginiz ayarlar falan

İlk ayarlara gir otomatik sonlandiriciyi aktif et tus kilidini her açtığında rami temizler. Önbellek hatirlaticiyi ac sıklığa hergün yap 50mb olarak ayarla. Sonra widget ekle de ana ekrana bi dokun hızlandır widgeti var onu koy arada ona tiklayip rami bosaltirsin ben böyle kullanıyorum valla sarji bayağa etkiliyo. Bide telefonun markasını bilmiyorum ama nova launcher yükle sarjin ne kadar uzuyo gör bana dua et :-D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Clean masterin widgeti yokki :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Ben gb kullaniyorum sanirim ondan bende cikmiyo :D

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
bu uygulamayı fmr memory cleaner ile birlikte kullanırsam herhangi bir sorun yaşarmıyım .?

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Aynen widget yok

-Emre

-Emre

Üye
Sürekli ram temizliği yapmak hem sistemi yorar hem de stabil çalışmasını engeller otomatik temizlemeyi kullanmayın sadece ana ekrana widget atın arada yapın o da sürekli olmasın

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Sürekli ram temizliği yapmak hem sistemi yorar hem de stabil çalışmasını engeller otomatik temizlemeyi kullanmayın sadece ana ekrana widget atın arada yapın o da sürekli olmasın

Katılıyorum hocamm teşekkürler

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Himm tamam buldum :D

198Eda34

Üye
arkadaslar bn clean master'i yükledm bir dokun hızlandır yapmak istiyorm ama olmuyo nasl yapabilirm??