Classic Mi Yoksa Qd Mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Classic Mi Yoksa Qd Mi
Mrb arkadaşlar benim 6260 ım var 2. tel olarak n-gage almak istiyorum, sadece oyun için istiyorum fazla yanımda taşımayacağım siz hangisini öneririsiniz classic mi yoksa Qd mi bide fiyat aralığı nedir ikinci el alıcam

CvP yazan arkadaşlara şimdiden teşşkr internete her zaman giremiyorum bu yüzden hemen cvp yazamayabilirim

Adam sormuşda kaçmış demeyin

chawush

Üye
<div class='quotetop'>(muzaffer_sener &#064; Dec 27 2005, 09&#58;28 PM) [post=238946]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Mrb arkadaşlar benim 6260 ım var 2. tel olarak n-gage almak istiyorum, sadece oyun için istiyorum fazla yanımda taşımayacağım siz hangisini öneririsiniz classic mi yoksa Qd mi bide fiyat aralığı nedir ikinci el alıcam

CvP yazan arkadaşlara şimdiden teşşkr internete her zaman giremiyorum bu yüzden hemen cvp yazamayabilirim

Adam sormuşda kaçmış demeyin
[/b][/quote]
madem yanında taşımayacaksın o zaman fonksiyonlu olsun klassik olsun 2, elfiyatları 150-200 arası
Qd fiyatları 200-250 arası
kolay gelsin.&#33;

ibonline

Üye
classic al
stereo en azından
eşşek kadar ama idare edecen artık

AntiTuk

Üye
kesinlikle klasik al derim qd 5 para etmez

Gokhan43

Üye
Bakın , eğer sırf oyun içinse , QD derim.

Ama ben aldığım telefonun her şeyini kullanmak istiyorum dersen Classic derim

DeLmIrA

Üye
sadece oyun diosan qd alcaksın
yok ben stereo radyo,mp3 usb destegide isterim dersen Classic (ben bu gruptanım mesela )

bencde Qd kotu hem tıpıde guzel deıl o kdr clasıc en guzelı bence onu al

xrz

Üye
<div class='quotetop'>(DeLmIrA &#064; Dec 28 2005, 04&#58;23 PM) [post=239489]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sadece oyun diosan qd alcaksın
yok ben stereo radyo,mp3 usb destegide isterim dersen Classic (ben bu gruptanım mesela )
[/b][/quote]
DELMIRA ya katılıyorum ama yok kibar olsun diyosan QD al&#33;&#33;&#33;
ÖZELLİK ARIYOSAN N-gage al

ya bence qd nın seklı daha kotu classıc sekıl olarak da daha ıyı))

chawush

Üye
<div class='quotetop'>(cepix &#064; Dec 28 2005, 07&#58;20 PM) [post=239698]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Kesinlikle Sadece Ngage qd falan boş koy
[/b][/quote]
QD de ngage dir farklı deil yani
hem bence Qd nin şekli daha da hoş
neyse bu konu hep konuşulur hep tartışılır
eğer müzik senin için önemliyse classic al yok müzikle falan işim olmaz diyorsan kesinlikle QD.&#33;&#33;

Konu Sahibi
<span style="font-family:Times New Roman">herkese teşekkür büyük ihtimal classic alırım</span>

sağolunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

DaMaG3R

Üye
QD eksilerinden çok artıları var

classic için tam tersi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...