Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CLass 10 Hafıza Kartı Nereden Temin Edebilirim ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gitaristcocuk
Üye
Konu Sahibi
CLass 10 Hafıza Kartı Nereden Temin Edebilirim ?
Arkadaşlar bu hafıza kartını nerden temin edebilirim internet aracılığı ile olması lütfen 8 gb olabilir
o kadar çok aradım ki inan sadece class 6 ya kadar bula bildim bende int aracılığına sıcak bakmadığım için direk almak istedim ama bulamayın ca int üzerinden aldım çok şükür bi sorun olmadı..
mesutho
Üye
valla ben de hızlıal dan aldım hepsiburadaya göre 20 lira ucuza aldım ve perşembe sipariş verdim cuma kargoya verildi cumartesi elime geçti.
süleyman uğur
Üye
arkadaşlar bu class 10 hafıza kartı nedir? Ne işe yarar? Diğer hafıza kartlarından farkı nedir? Bi açıklarsanız sevinirim......
matrax-0052
Üye
Ben bunu almayı düşünüyorum 32 gb class10 fiyat çok uygun ama marka pek duyulmuş bi marka değil sahte oabilirmi diye düşünüyorm.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yigit315
Üye
Arkadaşlar bendede gio var. İçinden 2 gb hafıza kartı çıktı.Ben bunu 8 gb yapmak istiyorum.sizin burda bahsettiğiniz class 6 - 8 -10 felan bunlar nedir?Ne işe yarar?
Hani iyi bişeyse bizde bundan alalım yani
Arkadaşlar bendede gio var. İçinden 2 gb hafıza kartı çıktı.Ben bunu 8 gb yapmak istiyorum.sizin burda bahsettiğiniz class 6 - 8 -10 felan bunlar nedir?Ne işe yarar?
Hani iyi bişeyse bizde bundan alalım yani
Class'lar hızları belirtir. Class 6 ve Class 4 Cep telefonları için en idaelleridir. Fakat HD 1080i çeken Profesyonel kameralarda Class 10 Kullanılması Gerekir. Çünkü bu tür kameralarda saniyelik veri akışı çok fazladır. Bir cep telefonuna Class 10 Kart gereksiz masraftır bence.
Class 6 Demek 6 MB/Sec yazma hızı demektir. Yani Class 10'lar saniyede 10 MB yazarlar. Bu arada elimde fazlalık Class 6 8 GB MicroSDHC var. 25 Tl'ye Bırakıyorum.. İsteyen PM atabilir veya sahibinden ilanına bakabilir. (
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
)
matrax-0052
Üye
Class 10 alınca cihaz uçacak sanmayın oyunlarda falan performans kazandırmıyor.Ha ne olur galaxy 2 gibi çok üst seviye bir cihazınız varsa kartta almayı düşünüyorsanız almışken en iyisini alıyım diyebilirsiniz cihaz hakediyor çünkü.