Clash Of Clans

Sponsorlu Bağlantılar

Sucrofe

Sucrofe

Üye
    Konu Sahibi
Clash Of Clans
1008 taşım var. 594 taş harcayarak Barbar Kral alabilirim veya 1000 taş harcayarak 4. işçiyi alabilirim. Sizce n'apmalıyım?

byAndroid

byAndroid

Üye
İsci al tabikide barbar krali kara iksirlede alabilirsin ama isciyi sadece elmas

Sucrofe

Sucrofe

Üye
    Konu Sahibi
594 taş harcayarak Barbar Kral al.
Köy binası 8 level olacak 2-3 gün sonra. Kara iksir sondası (adını tam hatırlamıyorum) üretip kara iksir biriktirerek de alabilirim Barbar Kral'ı ama ne kadar kara iksir üretiyor, bilmiyorum. İşçiden yanayım ben, ileride lazım olur diye ama kararsızım. Barbar Kral da çok işe yarıyor çünkü. :hmmm
İsci al tabikide barbar krali kara iksirlede alabilirsin ama isciyi sadece elmas
Ben de öyle düşünüyorum. Kara iksir sondası ne kadar kara iksir üretiyor?

byAndroid

byAndroid

Üye
Köy binası 8 level olacak 2-3 gün sonra. Kara iksir sondası (adını tam hatırlamıyorum) üretip kara iksir biriktirerek de alabilirim Barbar Kral'ı ama ne kadar kara iksir üretiyor, bilmiyorum. İşçiden yanayım ben, ileride lazım olur diye ama kararsızım. Barbar Kral da çok işe yarıyor çünkü. :hmmm

Ben de öyle düşünüyorum. Kara iksir sondası ne kadar kara iksir üretiyor?
8 saate benimki 240 uretiyor 2 seviyr seninki ilk basta 120 ureticek ama isci al barbar kral alirsan pisman olursun benden soylemesi

Sucrofe

Sucrofe

Üye
    Konu Sahibi
8 saate benimki 240 uretiyor 2 seviyr seninki ilk basta 120 ureticek ama isci al barbar kral alirsan pisman olursun benden soylemesi
Ben de işçiden yanayım ama kara iksir de az üretiyormuş. :gun1: Bunun işgali falan var ama işçi alacağım çok büyük ihtimal. :good:

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben de işçiden yanayım ama kara iksir de az üretiyormuş. :gun1: Bunun işgali falan var ama işçi alacağım çok büyük ihtimal. :good:
Tahmin ettigin kadar iyi deil insan baskalarinda gorunce barbar krali ozeniyo ama isci daha iyi bir secim

@bluesky@

@bluesky@

Üye
Bu oyunun amacı ne hakkaten merak ediyorm :)

sertaczxgs

sertaczxgs

Üye
Oyunu bırak bence en iyisi bu zaman kaybindan başka bişey değil: )

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Kesinlikle 4.İşci...

Revengeful

Emekli Yönetici
Bir ara oynamış ama sıkılıp bırakmıştım. Oyunun belli bir amacı yok, hikayesi yok. Asker yap, saldır, köy geliştir, tekrar asker yap tekrar saldır tekrar geliştir.. diye gidiyor. Sürekli aynı şey..

Üst Alt