Uygulama Clash of Clans Yeşil Taş Hilesi %100 Çalışıyor (27.07.2015 )

Sponsorlu Bağlantılar

maskapp1907

maskapp1907

Üye
    Konu Sahibi
Clash of Clans Yeşil Taş Hilesi %100 Çalışıyor (27.07.2015 )
Ücretsiz olarak Google play store hediye kartı kodu alarak Clash of Clans ta yeşil taş alabilirsiniz. Bu yazımızda ücretsiz google play hediye kartı kodu kazanma yönetimini anlatacağım. Uygulama çok basit ve kullanışlıdır. Ücretsiz olarak para kazanabilir paranızı google play store hediye kartı kodu olarak alabilirsiniz veya paypal gibi ödeme yollarıyla da paranızı dolar olarak çekebilirsiniz.

Uygulama sadece android cihazlarımızda çalışmaktadır. Uygulama ismi Whaff Rewards'dır.

  • Aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirip kurabilirsiniz.
  • Apk dosyasını indirip android cihazımıza kuralım.
  • Uygulamayı açtıktan sonra üst kısımda oturum aç yazısı veya login bulunacaktır. Facebook uygulamasına izin vererek whaff rewards'a giriş yapmış olacağız.
  • Sizden davetiye kodu isteyecektir. BS02033 kodunu girdiğinizde otomatik olarak hesabınıza yani bakiyeniz de 0,30 amerikan doları eklenecektir.

Nasıl para kazanacağımıza gelirsek, uygulamanın bize sunduğu uygulamalar bulunmaktadır. Bu uygulamaları indirerek dolar olarak para kazanabiliriz. Her uygulama yaklaşık 0,50 dolar vermektedir buda yaklaşık 1,25tl yapmakta. Ayrıca uygulama yüklemeden de para kazanmayı olanak sağlıyor uygulama. Örneğin facebook sayfasını beğenerek 0,10 dolar veya google play da 5yıldız vererek gibi bir çok da kolay para kazanma yöntemi vardır.
Kazandığınız bakiyelerinizi ödeme kısmından istediğiniz ödeme yöntemini seçerek paypal veya google play store hediye kartı kodu gibi ödeme alabilirsiniz.


 
Son düzenleme:


jojo_va

jojo_va

Üye
Arkadaşım bu bir hile değildir.
Ticarettir sen yalan beğenme ypıyorsun onlarda karşılığını veriyor.
 
Shay-Patrick-Cormac

Shay-Patrick-Cormac

Üye
Amerikan dolari eklenecekmiş ben Türk Lirasi eklenecek saniyordum :D
Bu konu kaç kez ppaylasildi forumda
 
alperen262014

alperen262014

Üye
bi bitmediniz :'(
 


Üst Alt