Clash of Clans Yardim

Sponsorlu Bağlantılar

esed44498

esed44498

Üye
    Konu Sahibi
Clash of Clans Yardim
Merhaba arkadaslar internet uzerinden biri gmail ve gmail parolama ulasti ve clash of clans oynunda koyumde oturum acti gmail sifremi degistirib guvenlik onlemlerimi artdirdim ama diger telefonda hayla koyumde oturum acmis durumda diger telefondan uzakdan oturumu nasil kapata bilirim. .

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
bir arkadaşından rica et cihazına clash of clans yükleyin, clash of clans dan ayarlara girin, orada Bu cihazı bağla var ona bas, bu eski cihaz de ve bir cihaza bağlanmak istiyorumu seç bir kod ekranı gelecek onu kaydet, yeni bir gmail hesabı aç ve cihaza ekleyin, sonra oyuna girip telefonundaki yine ayardandan bu cihazı bağla seçin ve bu yeni cihaz seçeneğini seçin, bu şekilde kod ekranı gelecek ve önceki kaydettiğin kodu buraya gireceksin, bu şekilde oyun hesabın yeni almış olduğun hesaba yüklenecek :)
zahmetli gibi fakat en fazla 20 dakika alacaktır

esed44498

esed44498

Üye
    Konu Sahibi
bir arkadaşından rica et cihazına clash of clans yükleyin, clash of clans dan ayarlara girin, orada Bu cihazı bağla var ona bas, bu eski cihaz de ve bir cihaza bağlanmak istiyorumu seç bir kod ekranı gelecek onu kaydet, yeni bir gmail hesabı aç ve cihaza ekleyin, sonra oyuna girip telefonundaki yine ayardandan bu cihazı bağla seçin ve bu yeni cihaz seçeneğini seçin, bu şekilde kod ekranı gelecek ve önceki kaydettiğin kodu buraya gireceksin, bu şekilde oyun hesabın yeni almış olduğun hesaba yüklenecek :)
zahmetli gibi fakat en fazla 20 dakika alacaktır
Diger tum cihazlarda koyumun oturumu kapanacak mi?

Üst Alt