.caner. Üye TheOldBros' Alıntı: O zaman kalkan dursun goblinlere dalicaz mecbur .. Genişletmek için tıkla ... Bence konuyu dağıttık. Gereksizlerde konu açayım mesajda kasilmiyor https://www.maxicep.com/forum/index.php?threads/844139/
TheOldBros' Alıntı: O zaman kalkan dursun goblinlere dalicaz mecbur .. Genişletmek için tıkla ... Bence konuyu dağıttık. Gereksizlerde konu açayım mesajda kasilmiyor https://www.maxicep.com/forum/index.php?threads/844139/
TheOldBros Üye .caner.' Alıntı: Bence konuyu dağıttık. Gereksizlerde konu açayım mesajda kasilmiyor Genişletmek için tıkla ... Ainn neyse sagol
.caner.' Alıntı: Bence konuyu dağıttık. Gereksizlerde konu açayım mesajda kasilmiyor Genişletmek için tıkla ... Ainn neyse sagol
destroyer26 Üye te="TheOldBros, post: 6533864, member: 2235261"]Rica ederim lvl kac benim daha 5 [/quote] 25 j25 lvlm
te="TheOldBros, post: 6533864, member: 2235261"]Rica ederim lvl kac benim daha 5 [/quote] 25 j25 lvlm
ilcarnefice Üye Peocawe' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Peocawe nasıl arkadaş ekleniyor biliyormusun?
Peocawe Üye ilcarnefice' Alıntı: Peocawe nasıl arkadaş ekleniyor biliyormusun? Genişletmek için tıkla ... Bildigim kadariyla arkadas ekleme yok
ilcarnefice' Alıntı: Peocawe nasıl arkadaş ekleniyor biliyormusun? Genişletmek için tıkla ... Bildigim kadariyla arkadas ekleme yok
destroyer26 Üye Peocawe' Alıntı: Bildigim kadariyla arkadas ekleme yok Genişletmek için tıkla ... arkadas ekleme yok sadece klan kalesı yapınca klanlara uye olabılıyorsunuz
Peocawe' Alıntı: Bildigim kadariyla arkadas ekleme yok Genişletmek için tıkla ... arkadas ekleme yok sadece klan kalesı yapınca klanlara uye olabılıyorsunuz
kostum1234 Üye .caner.' Alıntı: Evet. Genişletmek için tıkla ... Caner bana oyundaki adını söylesene yeni başladım yardımlaşırız.
.caner.' Alıntı: Evet. Genişletmek için tıkla ... Caner bana oyundaki adını söylesene yeni başladım yardımlaşırız.
.caner. Üye kostum1234' Alıntı: Caner bana oyundaki adını söylesene yeni başladım yardımlaşırız. Genişletmek için tıkla ... Adım Caner Oyunu bıraktım eski karakterimi geri alamayınca
kostum1234' Alıntı: Caner bana oyundaki adını söylesene yeni başladım yardımlaşırız. Genişletmek için tıkla ... Adım Caner Oyunu bıraktım eski karakterimi geri alamayınca
ilcarnefice Üye Ya ben telefona yeni rom attım eski köyüm gitti oyuna sıfırdan başladı eski köyümü nasıl alabilirim?
destroyer26 Üye ilcarnefice' Alıntı: Ya ben telefona yeni rom attım eski köyüm gitti oyuna sıfırdan başladı eski köyümü nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla ... Rom atsanizda mail hesabiniza kayitli oyun.chash of clani yukleseniz tekrar baslar fakat koy binasini kurduktan sonra ayarlardan baglantiyi acin eski koy gelecektir tamam deyin okadar.
ilcarnefice' Alıntı: Ya ben telefona yeni rom attım eski köyüm gitti oyuna sıfırdan başladı eski köyümü nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla ... Rom atsanizda mail hesabiniza kayitli oyun.chash of clani yukleseniz tekrar baslar fakat koy binasini kurduktan sonra ayarlardan baglantiyi acin eski koy gelecektir tamam deyin okadar.