Clash of Clans v4.14

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Clash of Clans v4.14
Ekran Görüntüleri;

Gereksinimler;

iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3. nesil), iPod touch (4. nesil), iPod touch (5. nesil) ve iPad ile uyumlu. iOS 4.3 veya üst sürümünü gerektirir. Bu uygulama iPhone 5 için optimize edildi.

App Store Linki;

Tepkiler: -Akıncı
Düzenlerseniz iyi olur.

beyler clash of clansta gem hilesi diye herkes ara bi yöntem keşfettim zaten bilen vardır aranızda sponsor uygulamalar ile puan biriktirip nakite çevirip paypal hesabına alarak oyun üzerinden gem çekilebiliyor.özelden birçok mesaj geldi buraya yazayım dedim.Ayrıntılı anlatım linkte : clash-of-clanstr.blogspot.com 'da bedava gem bölümünde var youtube anlatımıda mevcut. hatam varsa uyarın beyler foruma link atmak yasakmı bilmiyorum kurallarda ticari link yasak diyor ama...

iskenlii

Üye

Kardeş attığın linke giremedim bakabilir misin ?

kardeş linki değiştirdik yeni link

: clashofclansstr.blogspot.com yapım aşamasındayız bak gezin

he bu arada clash of clans rehber uygulaması yapıyoruz içinde bedava gem ile ilgili bölüm olacak her türlü yol paylaşılcak takipte kal

Tepkiler: iskenlii

iskenlii

Üye

Peki kardeş siteye girdim baktım beğendim şu 'gem' ile ilgili olan uygulamayı yapmam lazım )

arkadaşlar discovery de oynuyordum baya seviyede geçmiştim satıp iphone aldım şimdi en baştan başladı ve kayıtlı oyunumu açamıyorum seviye 1 oldu

arkadaşlar discovery de oynuyordum baya seviyede geçmiştim satıp iphone aldım şimdi en baştan başladı ve kayıtlı oyunumu açamıyorum seviye 1 oldu
usta Clashofclansstr.blogspot.com da iphonedeki oyunu androide yada androiddeki oyunu iphoneye alma anlatimi var.Anladigim kadariylaa discoverydeyken oyunda Google+ bağlantısı yapmamiştin yapmadiysan alamama ihtimali var