Clash of Clans v4.14

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Clash of Clans v4.14
Ekran Görüntüleri;

Gereksinimler;

iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3. nesil), iPod touch (4. nesil), iPod touch (5. nesil) ve iPad ile uyumlu. iOS 4.3 veya üst sürümünü gerektirir. Bu uygulama iPhone 5 için optimize edildi.

App Store Linki;

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı

maldanmehmet

Üye
bu ne ki

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye

[TR]
[TD]Ekran Görüntüleri;

[/TD]

[/TR]

[TR] [TD]

[TR]
[TD="align: center"]Gereksinimler;

iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3. nesil), iPod touch (4. nesil), iPod touch (5. nesil) ve iPad ile uyumlu. iOS 4.3 veya üst sürümünü gerektirir. Bu uygulama iPhone 5 için optimize edildi.

[/TD]

[/TR]

[/TD]
[/TR]

[TR] [TD][/TD] [TD]App Store Linki;

[/URL]

[/TD]

[/TR]

[TR] [TD]
[TR] [TD][/TD] [/TR]
-clash of clans-v4.14 - Download - 4shared - w w[/url]
-Clash of Clans-v4.14.ipa - howfile.com - Free File Hosting and Sharing, Unlimit Download[/url]

Free Cloud Storage and Unlimited Access[/url]

[/TD]
[/TR]

Düzenlerseniz iyi olur. :oke:

hackermenxx

hackermenxx

Üye
İndirlmiyor ki

bahaddin53

bahaddin53

Üye
beyler clash of clansta gem hilesi diye herkes ara bi yöntem keşfettim zaten bilen vardır aranızda sponsor uygulamalar ile puan biriktirip nakite çevirip paypal hesabına alarak oyun üzerinden gem çekilebiliyor.özelden birçok mesaj geldi buraya yazayım dedim.Ayrıntılı anlatım linkte : clash-of-clanstr.blogspot.com 'da bedava gem bölümünde var youtube anlatımıda mevcut. hatam varsa uyarın beyler foruma link atmak yasakmı bilmiyorum kurallarda ticari link yasak diyor ama...

iskenlii

iskenlii

Üye
beyler clash of clansta gem hilesi diye herkes ara bi yöntem keşfettim zaten bilen vardır aranızda sponsor uygulamalar ile puan biriktirip nakite çevirip paypal hesabına alarak oyun üzerinden gem çekilebiliyor.özelden birçok mesaj geldi buraya yazayım dedim.Ayrıntılı anlatım linkte : clash-of-clanstr.blogspot.com 'da bedava gem bölümünde var youtube anlatımıda mevcut. hatam varsa uyarın beyler foruma link atmak yasakmı bilmiyorum kurallarda ticari link yasak diyor ama...

Kardeş attığın linke giremedim bakabilir misin ?

bahaddin53

bahaddin53

Üye
kardeş linki değiştirdik yeni link

: clashofclansstr.blogspot.com yapım aşamasındayız bak gezin :)

he bu arada clash of clans rehber uygulaması yapıyoruz içinde bedava gem ile ilgili bölüm olacak her türlü yol paylaşılcak takipte kal :)

• Beğen
Tepkiler: iskenlii
iskenlii

iskenlii

Üye
kardeş linki değiştirdik yeni link

: clashofclansstr.blogspot.com yapım aşamasındayız bak gezin :)

he bu arada clash of clans rehber uygulaması yapıyoruz içinde bedava gem ile ilgili bölüm olacak her türlü yol paylaşılcak takipte kal :)

Peki kardeş siteye girdim baktım beğendim şu 'gem' ile ilgili olan uygulamayı yapmam lazım :))

seco_can_can

seco_can_can

Üye
arkadaşlar discovery de oynuyordum baya seviyede geçmiştim satıp iphone aldım şimdi en baştan başladı ve kayıtlı oyunumu açamıyorum seviye 1 oldu

bahaddin53

bahaddin53

Üye
arkadaşlar discovery de oynuyordum baya seviyede geçmiştim satıp iphone aldım şimdi en baştan başladı ve kayıtlı oyunumu açamıyorum seviye 1 oldu
usta Clashofclansstr.blogspot.com da iphonedeki oyunu androide yada androiddeki oyunu iphoneye alma anlatimi var.Anladigim kadariylaa discoverydeyken oyunda Google+ bağlantısı yapmamiştin yapmadiysan alamama ihtimali var

Üst Alt