by-fattaci
Üye
2.7 nin eksiklikleri
1-Tuzakları kurmuyor
2-Bağış Yapmıyor
3-Ayarlama yapmama rağmen kriterleri düşürmüyor
Deneyelim tşk ederimHatalar düzeltilmiştir..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tuzakları kurma sorunu düzelmedi miHatalar düzeltilmiştir..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
maalesef düzelmemiştuzakları kurma sorunu düzelmedi mi
zatenbotun kendisi bluestacksin çözünürlüğünü değiştiriyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunuda üst sayfana eklermisin
merhaba arkadaşlar. biri yazmış da pc yi açık bırak sbaha kadar depo fullensin diye. ne yazıkki bende kendi saldırı yapmıyor. kendim şimdi saldır butonuna basmak zorunda kalıyorum. neden kendi saldırı yapmıyor bana bu konuda yardımcı olacak biri var mı? 2.7.2
arama ayarların nasıl?
180bin çok fazlaArama ayarlarında ; ölü köy arama ayarlarında min. kaynaklar 180000altın veya 180000iksir kısmına tik koydum.
kardeşim 2.7 de yine hata olmuyodu fazla ama 3.3 mü ne onda sürekli bi ara oyun kapanır bişi olur tekrar bağlanıyo ozaman köy aramıyo 1 tane açıyo öyle kalıyo saldırma saniyesi giriyor öyle kalıyor geçen gece yine öyle kaldı neden böyle oluyorki ilkde köyleri iyi arıyoru ama sonra bi hatadan sonra bozuluyor herşey kapat ac yapıyorm tekrar aynısı oluyor ama çok iyi bok yaptın bunun yeri ayrı tabi bunu soylememin nedeni çok sık bozulmaya başladı ondan
3-4 SALDIRIDAN SONRA HATASI VERİYOR
maggybot kardeşim herşey için teşekkürler, herşey tamam iyi çalışıyor fakat neden sadece arama yapar saldırı yapmaz diyor bunun bir ayarı var mı bulamadım da sana zahmet ha bide arama değerlerini düşürüyoor kendi kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?