maggybot
Üye
-
Konu Sahibi
-
maggybot.blogspot.com bu ama bot arada kupa düşürüyor bide arama kriterlerini hemen düşürüyor ararken bu iyi değil 150 den başlatıyorum hemen 90 bine iniyorbotun linki nerde ben göremedim
maggybot.blogspot.com bu ama bot arada kupa düşürüyor bide arama kriterlerini hemen düşürüyor ararken bu iyi değil 150 den başlatıyorum hemen 90 bine iniyor
Kardeşim çok iyi bi bot olmuş okadar denedim ama bu diğerlerine göre 2. savasını yaptı halada düzgün çalışıyor Tebrik ederim. Kardeşim arama kriterlerini ama hemen düşürüyor bunu nasıl azaltıcaz 150 binden koyuyorum 30 dk içinde 40 bin oluyor ama yine 200 binlik köye saldırdı
maggybot.blogspot.com bu ama bot arada kupa düşürüyor bide arama kriterlerini hemen düşürüyor ararken bu iyi değil 150 den başlatıyorum hemen 90 bine iniyor
ekran görüntüsü atarmısınız
Bir daha ki güncellemede düşürdüğü değerin miktarını değiştirebilirim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arama kriterlerini değiştirdim
Nasıl kullanicaz ban yermiyiz
Nasıl kullanicaz ban yermiyiz
Kardeşim iyisin teşekkür ederim şuan deniyorum Kullanımı Gayent basit güzel arama kriterleride hemen düşmüyorsa çok iyi olmuştur bide ayarlardan yaptıgım ayarları kayıt etmeme gerek varmı
Bu kupa düşürme ayarı nasıl oluyor anlatırmısın lütfen
Botun sag altaki ayarından oluyor dimimesela 1700-1800 arası yapın 1800e gelince 1700e düşürür. 0-1700 yapmayın 1400-1800 yaparsanız 1800 olunca 1400e düşürür
kardeşim tanıdınmı beni yandex te konuştugun kişiyimbot güzel fakat yıldırım tiki kapalı işaretlenmiyor
Botun sag altaki ayarından oluyor dimi
baştan indir ve büyü fabrikasını seç,
bu kez çok hata olmuş ilk te bagış yaptı birdaha yapmadı
ölü köy yaptım depolu köye saldırdı
hemen kapadım kullanmıyorum şuan çok tası var şuanki sürümde maggy 2.4.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?