1700-2000 diye biliyorum.
ben en rahat gümüş 3 de buluyorum zaten gümüşdeyken 1600 e kadar atıyorlar savunmayla bikaç saate inerkende rahat kasılıyorAma basit bi ordu bas 20dev 60 okcu 60 barbar kaleyede buyucu bu tarz saldirilarla guzel ganimet kasarsinVermis oldugunuz bilgiler icin coktesekkur ederim ben once gumus 3 deniyeyim o zman umarim kolay ganimet bulabilirim seviye 9 koy binasi icin sonrada murteza16 arkadasin dedigi gibi yapayim
binanida iceri al aksam gumusde birak sabah kalkdiginda altin lige felan cikmis olabilir
bu sekilde hem savunma hem ganimet kasarsin inerkende zaten okcuyla terk edilmis koylerden biseler koparirsin gamimet bulamadiginda da dil degistirAma basit bi ordu bas 20dev 60 okcu 60 barbar kaleyede buyucu bu tarz saldirilarla guzel ganimet kasarsinbinanida iceri al aksam gumusde birak sabah kalkdiginda altin lige felan cikmis olabilir
bu sekilde hem savunma hem ganimet kasarsin inerkende zaten okcuyla terk edilmis koylerden biseler koparirsin gamimet bulamadiginda da dil degistir

kardeşim bunun evet bi açıklaması yok fakat denemeden göremezsin öyle her dilde vermez saat aralıkları var yakalaman lazım öyle 2 dil değiştirip gelip burda konuşma boşuna. yemez bana tartışmaya dönmesin şu olayda her coc oynayan aynımı ya hep olayları niye yokuşa sürüyonuzki kullanmazsın olur biter burda bunu yazman oldukça gerkesiz di.Dil degistirmenin Ganimete artisi Yok Bunu Her yerde Soyluyolar Sende Inandirmazsan kendine iyi olur![]()
senin demenle başlamadık senin demenlede bitmez işine bak sen artisliğe geldiysen al sana dönüş yoluYav he he Sen inanmaya devam et![]()
Baksana, boşver gitsin. Sen türkçede takıl.Biraz Arastirin Oyle Diyin Daha ne diyimki
Kagit uzerinden Hesap Yapiyonuz Hey allahim
aynı sı. her türlü gani çıkıyor gümüşdeth 8 icin ne olur
valla ben gumuste gani bulamadim ama arkadasim ustada th 7 de ganisi fuldu hatta depolardan birini disari atmisti kupa dusmesin diye
valla ben usta 1 e kadar çıkdım ama gümüşdeki kadar rahat kasılmıyor th kaç olursa olsun gümüşde dolusuna ölü köy var saatlerle dilide tutturdunmu tamamdır her türlü koparırsın iyi bişeler