Oyun CLASH OF CLANS Th9 ganimet icin kupa araligi

Sponsorlu Bağlantılar

gelegele

Üye
    Konu Sahibi
CLASH OF CLANS Th9 ganimet icin kupa araligi
Merhaba arkadaslar Th9 Ganimet icin suandaki en uygun lig yada kupa araligi nedir. Bilgi verirseniz sevinirim gercekten.

mürteza16

mürteza16

Üye
1700-2000 diye biliyorum.

gelegele

Üye
    Konu Sahibi
Vermis oldugunuz bilgiler icin coktesekkur ederim ben once gumus 3 deniyeyim o zman umarim kolay ganimet bulabilirim seviye 9 koy binasi icin sonrada murteza16 arkadasin dedigi gibi yapayim

H0lligan

Üye
Vermis oldugunuz bilgiler icin coktesekkur ederim ben once gumus 3 deniyeyim o zman umarim kolay ganimet bulabilirim seviye 9 koy binasi icin sonrada murteza16 arkadasin dedigi gibi yapayim
Ama basit bi ordu bas 20dev 60 okcu 60 barbar kaleyede buyucu bu tarz saldirilarla guzel ganimet kasarsin :oke: binanida iceri al aksam gumusde birak sabah kalkdiginda altin lige felan cikmis olabilir :ehe bu sekilde hem savunma hem ganimet kasarsin inerkende zaten okcuyla terk edilmis koylerden biseler koparirsin gamimet bulamadiginda da dil degistir

GreaTH

GreaTH

Üye
Ama basit bi ordu bas 20dev 60 okcu 60 barbar kaleyede buyucu bu tarz saldirilarla guzel ganimet kasarsin :oke: binanida iceri al aksam gumusde birak sabah kalkdiginda altin lige felan cikmis olabilir :ehe bu sekilde hem savunma hem ganimet kasarsin inerkende zaten okcuyla terk edilmis koylerden biseler koparirsin gamimet bulamadiginda da dil degistir

Dil degistirmenin Ganimete artisi Yok Bunu Her yerde Soyluyolar Sende Inandirmazsan kendine iyi olur :)

H0lligan

Üye
Dil degistirmenin Ganimete artisi Yok Bunu Her yerde Soyluyolar Sende Inandirmazsan kendine iyi olur :)
kardeşim bunun evet bi açıklaması yok fakat denemeden göremezsin öyle her dilde vermez saat aralıkları var yakalaman lazım öyle 2 dil değiştirip gelip burda konuşma boşuna. yemez bana tartışmaya dönmesin şu olayda her coc oynayan aynımı ya hep olayları niye yokuşa sürüyonuzki kullanmazsın olur biter burda bunu yazman oldukça gerkesiz di.

GreaTH

GreaTH

Üye
Yav he he Sen inanmaya devam et :)

mürteza16

mürteza16

Üye
Saat farkını ayarlarsan ganimet iyi bulunuyor. Mesela bu saatlerde almanca da iyi gani var.

• Beğen
Tepkiler: Jus7ice ve H0lligan
GreaTH

GreaTH

Üye
Biraz Arastirin Oyle Diyin Daha ne diyimki :D
Kagit uzerinden Hesap Yapiyonuz Hey allahim

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
th 8 icin ne olur

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
valla ben gumuste gani bulamadim ama arkadasim ustada th 7 de ganisi fuldu hatta depolardan birini disari atmisti kupa dusmesin diye

H0lligan

Üye
valla ben gumuste gani bulamadim ama arkadasim ustada th 7 de ganisi fuldu hatta depolardan birini disari atmisti kupa dusmesin diye
:hmmm valla ben usta 1 e kadar çıkdım ama gümüşdeki kadar rahat kasılmıyor th kaç olursa olsun gümüşde dolusuna ölü köy var saatlerle dilide tutturdunmu tamamdır her türlü koparırsın iyi bişeler

Kontrol

Kontrol

Üye
Altın / Iksir ; Gumus 3 ve uzeri.
Kara iksir; Usta Ligi 3.
Usta liginde her aksam 2 saatte 15k kara iksir alıyorum.

searchengineer

Üye
altın ve iksir için; gümüş1/altın3/altın2 de terkedilmiş bol köy var biraz ararsan sabırla (okçu barbarla), kara iksir için biraz daha yukarı (güçlü orduyla)

Üst Alt