Yok yukseltmem bende senin gibi kara iksir sondasi için yaptım [emoji16] bide okuduklarima göre en guzel seviye 8 mis ondan sonrası işkence gibi bişey [emoji4]
Bakalım gelirim belki oyuna başlar başlamaz aynı klandayim ama savaşı genelde hep kaybediyoruz 2000 ne yakın asker bagisim oluyor asker istedim mi çok bekliyorum yani herkes adil davranmiyor
Yok yukseltmem bende senin gibi kara iksir sondasi için yaptım [emoji16] bide okuduklarima göre en guzel seviye 8 mis ondan sonrası işkence gibi bişey [emoji4]
Bakalım gelirim belki oyuna başlar başlamaz aynı klandayim ama savaşı genelde hep kaybediyoruz 2000 ne yakın asker bagisim oluyor asker istedim mi çok bekliyorum yani herkes adil davranmiyor
Ne taşı resimlere ve yazdıklarıma iyice baktiysan taşla almadigimi görürsün [emoji4]
1000 taşla 4. Inşaatciyi aldım sonra kara iksiri kastim 10 bin olunca resmini atmisim zaten sonra kral aldım onunda resmini çektim [emoji4]
Tutmaz abi, bodoslama ve 3 can iksiriyle dalsalar alınır. Benim de acilen Köy Binası dışarıda olan bir köy savunmasına ihtiyacım var. Oyunu bırakmış gibiyim gerçi ama bu konuyu görünce içim kaynıyor.