Sucrofe Üye İskelet tuzakları pek iyi degil, hemen ölüyorlar. Hava yap ki en azından şifacıya denk gelirse işe yarayabilir.
İskelet tuzakları pek iyi degil, hemen ölüyorlar. Hava yap ki en azından şifacıya denk gelirse işe yarayabilir.
marist Üye Nextman' Alıntı: Gereksiz olduğunu tahmin ettim zaten anında ne bitiyon arkadaş Genişletmek için tıkla ... Hiç yoktan iyidir [emoji4] bir asker bile oldurse bir birdir [emoji16]
Nextman' Alıntı: Gereksiz olduğunu tahmin ettim zaten anında ne bitiyon arkadaş Genişletmek için tıkla ... Hiç yoktan iyidir [emoji4] bir asker bile oldurse bir birdir [emoji16]
Karalama45 Üye Müdür ben 63 lakin ama can sıkıntısı bıraktım oynuyor tekrar başladım ama oyunu bırakıp oynamaya varsa yüksek level isterim yanii Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Müdür ben 63 lakin ama can sıkıntısı bıraktım oynuyor tekrar başladım ama oyunu bırakıp oynamaya varsa yüksek level isterim yanii Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Serhan Üye Henüz oyuna yeni başladım denilebilir Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Henüz oyuna yeni başladım denilebilir Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mesut Aktaş Emekli Yönetici [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Henüz oyuna yeni başladım denilebilir Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... kupayı düşür önce savunmayı güçlendir, duvarı da
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Henüz oyuna yeni başladım denilebilir Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... kupayı düşür önce savunmayı güçlendir, duvarı da
Serhan Üye Mesut Aktaş' Alıntı: kupayı düşür önce savunmayı güçlendir, duvarı da Genişletmek için tıkla ... Kupayı neden düşüreyim Kusura bakma anlamadım yeni Olduğum için
Mesut Aktaş' Alıntı: kupayı düşür önce savunmayı güçlendir, duvarı da Genişletmek için tıkla ... Kupayı neden düşüreyim Kusura bakma anlamadım yeni Olduğum için
FK5896 Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Kupayı neden düşüreyim Kusura bakma anlamadım yeni Olduğum için Genişletmek için tıkla ... yüksek levellerin saldırmaması için
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Kupayı neden düşüreyim Kusura bakma anlamadım yeni Olduğum için Genişletmek için tıkla ... yüksek levellerin saldırmaması için
Sucrofe Üye Bir savunmayı neden böyle dizersin ki? 2 iksirle şifacıyı boşa harcadım, ejder halletti. Son düzenleme: 1 Kas 2014
avast Üye Sucrofe' Alıntı: Bir savunmayı neden böyle dizersin ki? 2 iksirle şifacıyı boşa harcadım, ejder halletti. Genişletmek için tıkla ... O sol ussteki carpi isareti nedir hocam
Sucrofe' Alıntı: Bir savunmayı neden böyle dizersin ki? 2 iksirle şifacıyı boşa harcadım, ejder halletti. Genişletmek için tıkla ... O sol ussteki carpi isareti nedir hocam
Sucrofe Üye avast' Alıntı: O sol ussteki carpi isareti nedir hocam Genişletmek için tıkla ... Clash Of Clans XmodeGames Hakkında yardım.. - MaxiCep
avast' Alıntı: O sol ussteki carpi isareti nedir hocam Genişletmek için tıkla ... Clash Of Clans XmodeGames Hakkında yardım.. - MaxiCep
avast Üye Sucrofe' Alıntı: Clash Of Clans XmodeGames Hakkında yardım.. - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Ha anlasildi ben ne olur ne olmaz diye kurmuyorum bunu
Sucrofe' Alıntı: Clash Of Clans XmodeGames Hakkında yardım.. - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Ha anlasildi ben ne olur ne olmaz diye kurmuyorum bunu
Sucrofe Üye avast' Alıntı: Ha anlasildi ben ne olur ne olmaz diye kurmuyorum bunu Genişletmek için tıkla ... Ben sanal saldırı için kullanıyorum, çok işime yarıyor.
avast' Alıntı: Ha anlasildi ben ne olur ne olmaz diye kurmuyorum bunu Genişletmek için tıkla ... Ben sanal saldırı için kullanıyorum, çok işime yarıyor.
avast Üye Sucrofe' Alıntı: Ben sanal saldırı için kullanıyorum, çok işime yarıyor. Genişletmek için tıkla ... O nasi ben sadece arama yapiyi diye biliyorum
Sucrofe' Alıntı: Ben sanal saldırı için kullanıyorum, çok işime yarıyor. Genişletmek için tıkla ... O nasi ben sadece arama yapiyi diye biliyorum
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi Sohbeti bırakalım ekran paylaşalım mesajınız silinmemesi için konu kurallarına uyalım
Sucrofe Üye Telefona kaydettim, bu başarısız olursa denerim seninkini de. Bunda 4. havan yok zaten, biraz kendi düşüncelerimi katarak da düzenlemek zorunda kalacağım ama senin düzeni beğendim bu sefer, iyi olmuş.
Telefona kaydettim, bu başarısız olursa denerim seninkini de. Bunda 4. havan yok zaten, biraz kendi düşüncelerimi katarak da düzenlemek zorunda kalacağım ama senin düzeni beğendim bu sefer, iyi olmuş.
byAndroid Üye Basin hocam cok is goruyorlar benimkiler 1 lvl ama klan savasinda kullaniyom sadece zaten darmadagan ediyorlar
Basin hocam cok is goruyorlar benimkiler 1 lvl ama klan savasinda kullaniyom sadece zaten darmadagan ediyorlar