marist Üye vaterfa' Alıntı: az once bi kac kutunun kayboldugunu gordum galiba oyle bisey farkeden var mi Genişletmek için tıkla ... Bende de öyle oldu sanki ama ben yanlışlıkla basmış olabilirim dedim.
vaterfa' Alıntı: az once bi kac kutunun kayboldugunu gordum galiba oyle bisey farkeden var mi Genişletmek için tıkla ... Bende de öyle oldu sanki ama ben yanlışlıkla basmış olabilirim dedim.
IchigoKurosaki Üye gss_adnan' Alıntı: Sadece dün 6m altın kastım depolar fu ll oldu yılbaşı herkesi oyundan etti ) Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle dostum 9 mil kastim ve 60k kara iksir
gss_adnan' Alıntı: Sadece dün 6m altın kastım depolar fu ll oldu yılbaşı herkesi oyundan etti ) Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle dostum 9 mil kastim ve 60k kara iksir
marist Üye Sucrofe' Alıntı: Event sona erdi. Baya yararlandım ben bu 1 taş olayından. Genişletmek için tıkla ... Sadece kara iksir yonunden yararlandim.
Sucrofe' Alıntı: Event sona erdi. Baya yararlandım ben bu 1 taş olayından. Genişletmek için tıkla ... Sadece kara iksir yonunden yararlandim.