clash of clans hile

Konu Sahibi
clash of clans hile
Arkadaşlar herkezin bildiği gibi clash of clans ta sunucu dışında yapılan hileler geçersiz oyüzden bende size hile yapmayı öğreneceğiz

Öncelikle telefonunuza rootlu olması lazım ve google play a gidip host editör isimli uygulamayı indirin

Play link

Sonra yeni yukarıda ki add host yazısına tıklayın ve gerekli bölümlere
şunları yazıyoruz

Ip:92.222.8.128
HostName:gamea.clashofclans.com

Sonra oyuna girin ve bukadar iyi oyunlar

Not: bu bir sunucu değiştirme hile sıfır konu düzenlenecektir

Nextman

Emekli Yönetici
konuyu kısa sürede düzenleyiniz aksi takdirde silinir, teşekkürler

Sucrofe

Üye
Tam olarak ne işe yarıyor? Anlamadım. Ban yeme riski nedir?

Nextman

Emekli Yönetici
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54, Sucrofe ve Alo_Azrail
yeni bir hesap açıp denemek lazım ama yapasim yok

Nextman

Emekli Yönetici
Blustacks ile denedim bir faydası olmadı şimdiden söyleyim net bilgi bekliyoruz konu sahibinden resimli bir şekilde izah ederseniz. Aksi takdirde konuyu kapatacağım.

Nextman

Emekli Yönetici
Abi bukadar sey kurdum suan ama mesela telefenda root yok benim oyuna girerken sadece isim sordu yazdım oluşturuldu telefon da nasıl oynarım yardım edermisiniz
Bir hesap ile giriş yapacaksın işte ozaman anlaşılır telefon sistemine kur, sen bu oyunu nereye kurdunki

Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
Bir hesap ile giriş yapacaksın işte ozaman anlaşılır telefon sistemine kur, sen bu oyunu nereye kurdunki
Tablete demin bir savaş yaptım ve böyle şimdi DD

Ama faceyle giriş yapmaya çalıştım belki ondan level düşmüştür

Tepkiler: Sortlu_kral ve Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Arkadaşın bahsettiği gibi reel sunucu dışı olabilir bu ozaman bir zevki kalmaz bakalım takip ediyorum sen genişlet köyü nereye kadar gidiceksin bakalım

Arkadaşın bahsettiği gibi reel sunucu dışı olabilir bu ozaman bir zevki kalmaz bakalım takip ediyorum sen genişlet köyü nereye kadar gidiceksin bakalım
Şimdi bi savaş yaptım çok güçlü bi yere saldırdı m 9 levw düştü car online eslestir dedim olmadı galiba senin dedigin gibi olabilir

Oyun dan çıkınca level düşüyor nedense sadede

Yönetici tarafından düzenlendi:
Tepkiler: Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tamam arka arkaya mesaj yazmana gerek yok son olarak sonucu yazarsın

Nextman

Emekli Yönetici
Dediğim gibi imkansız bende bir tablet bulursam denerim ama hesabımı tehlikeye atmam başka oyunlarda var

0MG90

Üye
Çüş Bunu iOS'ta yapamaz mıyım?