-
Konu Sahibi
-
Ben araştırma yaptım ancak arkadaş bilgi versin bakalım şimdilik hesabı tehlikeye atmaya gerek yok.Tam olarak ne işe yarıyor? Anlamadım. Ban yeme riski nedir?
Abi bukadar sey kurdum suan ama mesela telefenda root yok benim oyuna girerken sadece isim sordu yazdım oluşturuldu telefon da nasıl oynarım yardım edermisinizDene bakalım ilerlet ban gelecek mi ?
Bir hesap ile giriş yapacaksın işte ozaman anlaşılır telefon sistemine kur, sen bu oyunu nereye kurdunkiAbi bukadar sey kurdum suan ama mesela telefenda root yok benim oyuna girerken sadece isim sordu yazdım oluşturuldu telefon da nasıl oynarım yardım edermisiniz
Tablete demin bir savaş yaptım ve böyle şimdiBir hesap ile giriş yapacaksın işte ozaman anlaşılır telefon sistemine kur, sen bu oyunu nereye kurdunki
Şimdi bi savaş yaptım çok güçlü bi yere saldırdı m 9 levw düştü car online eslestir dedim olmadı galiba senin dedigin gibi olabilirArkadaşın bahsettiği gibi reel sunucu dışı olabilir bu ozaman bir zevki kalmaz bakalım takip ediyorum sen genişlet köyü nereye kadar gidiceksin bakalım
Bağlamayı beceremedim tavlet rootlu hile onda google ile giriş yapıyor um bagla diyom telefona olmuyorTamam arka arkaya mesaj yazmana gerek yok son olarak sonucu yazarsın
Ban yersek gmail hesabım da mı gider???Dediğim gibi imkansız bende bir tablet bulursam denerim ama hesabımı tehlikeye atmam başka oyunlarda var
Game Center Aktifse diğer tüm oyunlara ban atıyor bildiğim.Ban yersek gmail hesabım da mı gider???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?