Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OyunClash of clans hakkında Arkadaşlar acil yardım !!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
zayif4646
Üye
Konu Sahibi
Clash of clans hakkında Arkadaşlar acil yardım !!!!!
Arkadaşlar ben clash of clansta facebook hesabımı bağlayamıyorum nasıl bağlarım bir bilgisi olan var mı acil bağlanmam lazım lütfen yardım edinnnn !!!!!
gss_adnan
Üye
Önceden bağlı miydi?
Bağlarken nasıl bir hata alıyorsun kardeşim biraz açıklarsan yardımcı olabiliriz belki
zayif4646
Üye
Konu Sahibi
önceden bağlıydı 1 hafta önce kesildi hata ne vermiyor bağlantıya tıklıyorum hiçbirşey olmuyor.
gss_adnan
Üye
Uygulamalari silip tekrar yüklemeyi dene cihazin rootlu veya freedom kullanıyo musun
zayif4646
Üye
Konu Sahibi
cihazım rootlu denedim sildim ama yine olmuyor
gss_adnan
Üye
Hocam istersen başka bi telefonda dene olursa orda
Kendi cihazınızdan Es files dosya yöneticisi ile system/etc/hots dosyasını root izni vererek silin cihazı yeniden başlatıp tekrar deneyin
darksiders_53
Üye
Clash of Clans 72 levelim köy binam son sevıye koy savunmamı degısmek ıstıyorum bana guzel bır koy savunması resmı paylasırmısınız
Hocam istersen başka bi telefonda dene olursa orda
Kendi cihazınızdan Es files dosya yöneticisi ile system/etc/hots dosyasını root izni vererek silin cihazı yeniden başlatıp tekrar deneyin