Çiziksiz Simfree iPhone 4 16GB

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gargamel35

Üye
    Konu Sahibi
Çiziksiz Simfree iPhone 4 16GB

Arkadaşlar cihaz sıfır ayarında olup çiziksizdir. Aparatları, kutusu ve koruma kılıfıyla birlikte verilecektir. Pasaport kaydı vardır, istenildiğinde IMEI kontrolü yapılabilir. Cihaz sorunsuzdur, tamir görmemiştir. iPad 2, iMac ya da üst düzey Macbooklarla takas edilebilir.

İzmir'de elden teslimat tercihimdir. Fiyatta ufak da olsa pazarlık payı vardır.

Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun...

Fiyat 1265 TL

krstnck

krstnck

Üye
Kardeş Yanlış Anlama Ama Satılmasını İstiyosan Biraz Fiyatı Çekmelisin Bu Fiyata Türkiye Fatura Garantili İphone 4 Satıyolar..Yurt Dışı İphone 4S'e 1500 İstiyorlar Sıfır Açılmamış Kutu 2.ci Eline Bu Fiyatı İstiyorlar Yinede Sen Bilirsin..Hayırlı Satışlar.

Emre-45

Emre-45

Üye
Fiyatin cok yuksek sifir simfree 4s 1450den satilirken ikinci el 4 e 1265 vermen ahmaklik olur

gargamel35

Üye
    Konu Sahibi
Zaten fiyatta pazarlık payı olduğunu belirttim ilanımda. Ciddi alıcı olan arkadaşa kolaylık sağlayacağım. Çok düşük fiyat yazdığın zaman da, yok 700 Liraya olur mu, cihazın fiyatı düşük kesin bir sorunu vardır diye mesaj atıyor bizim halkımız. O yüzden sadece ciddi alıcılarla muhattap olmak istiyorum. Yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkürler...

USAForever

USAForever

Üye
fazla tuzlu fiyat.

gargamel35

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar söylüyorum, ciddi alıcılara fiyatta kolaylık sağlayacağım. Ölücüler ya da fırsatçılarla uğraşmamak adına bu fiyatı yazdım arkadaşlar...

krstnck

krstnck

Üye
Bana Ciddi Kesin Son Olurunu Söylermisin Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...