Serhan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sadece İtalyan çizgiromanları dedim ya.Hiç Zagor, Conan, Tommiks, teksas okuyan yokmugünümüz gençliği nereye gidiyor be
o daha kötü gavurlaramı özeniyonSadece İtalyan çizgiromanları dedim ya.
Zagor, Teksas falan çizerleri kimlermiş bir oğreniver bakem.o daha kötü gavurlaramı özeniyon
İtalyanca değil sonuçtaZagor, Teksas falan çizerleri kimlermiş bir oğreniver bakem.
Abooo...İtalyanca değil sonuçta
Dostum onlar benim çocukluğumun çizgi romanlarıydı ima etmek istediiğim şey o ben onlarla büyüdüm böyle entel dantel şeyler yoktuAbooo...
Amerkan çizgi romanları kesinlikle entel dantel değil bir kere. Biraz bilgin varsa çizgi romanlarla ilgili bu karakterlerin de gayet de eskiden beri var olduğunu bilirisin. DC karakterlerinin Turkiye'de yeni yeni yaygınlaşması onları entel dantel yapmaz.Dostum onlar benim çocukluğumun çizgi romanlarıydı ima etmek istediiğim şey o ben onlarla büyüdüm böyle entel dantel şeyler yoktuayrıca lafım sana değildi
benim dedigim marvelinkiler degil ya mangalar naruto, one piece, bleach ve death note den devam edenlerde guncel degil amaNe bikaçı , onlarca var belkide yüzlerce
Evet evet DC adında yüzlerce , (en eskilerde dahil)
Marvel adında çok yüzlerce var
Yok artık.ben bulabilsem okurumda hiç izmirde satan yok.
burada hiç bulamıyomYok artık.
Just italian comics...
Animeleride severim Mangalar iyidiranime izleyin
Aynen GerekliŞeyler çok Manga yapıyordu hemde özgün halinde tersten okunuyordubenim dedigim marvelinkiler degil ya mangalar naruto, one piece, bleach ve death note den devam edenlerde guncel degil amabaska goremedim hepsini zaten gerekli seyler adinda bi ekip yapiyodu biraktilar heralde
D&R damı yok izmirdeburada hiç bulamıyom
Kesinlikle katılıyorumAmerkan çizgi romanları kesinlikle entel dantel değil bir kere. Biraz bilgin varsa çizgi romanlarla ilgili bu karakterlerin de gayet de eskiden beri var olduğunu bilirisin. DC karakterlerinin Turkiye'de yeni yeni yaygınlaşması onları entel dantel yapmaz.
Ha ben okumam İtalyan çizgi romanları dışındsn ama bunlara da laf söyleyemem asla. Soylenmemeli...
Italyanlarinkine dedim evde bir tane varda acaip sacmaAmerkan çizgi romanları kesinlikle entel dantel değil bir kere. Biraz bilgin varsa çizgi romanlarla ilgili bu karakterlerin de gayet de eskiden beri var olduğunu bilirisin. DC karakterlerinin Turkiye'de yeni yeni yaygınlaşması onları entel dantel yapmaz.
Ha ben okumam İtalyan çizgi romanları dışındsn ama bunlara da laf söyleyemem asla. Soylenmemeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?