hayır. yazılım güncellerken hafıza kartı takılı kalabilir yalnız hafıza kartının ş--ifresini kaldırman gerekir.hatsız da değil şebeke açık olmalı ve yazılım güncellerken telefonu kablosunu çekme ve telefon ile ilgili hiç birşey yapma...
aslinda guncellemeden kastim maps programini guncellemen tabi teli guncellersen ovimaps cihazina destek veriyosa oto 3lu versiyona belki gecer ayrica nette nokiamaploaderle harita yukleme diye wepte ararsan resimli anlatimlara ulasirsin uzun suredir nokia kullanmiyorum i8910 cihazima bazi yazilimlarla ovimaps yukluyorum haritalar icinde ovimapsloaderle yukluyorum programin kullanimi basit yeterki teli programa goster europa dan turkiyeyi sec sag tarafta dowload secenegine tikla indirp yukler ancak sen cities klasorunun icini bosalt yada programdan sildir
Arkadaşlar elinde nokia 6600i slide cities klasörü olan varsa bana yardımcı olabilirmi ya hafıza kartını biçimlerken cities klasörü silindi tekrar yüklemem gerek ama hiç bir yerde bulamıyorum.
valla bu telefon işinden pek anlamıyorum telefonu aldığımda kurulu olan programla haritaları kullanabiliyordum sonra afıza kartım biçimlendi ve içindeki cities klasörü silindi artık haritalara giremiyorum