cities klasörü YARDIM!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
cities klasörü YARDIM!!!
arkadaşlar yanlışlıkla hafıza karını biçimlendirdim cities klasörü de gitti biri upload edebilirmi acaba 3720 classic için birde bu cities klasörü nokıalarda telden tele değişiyormu ? Lütfen Yardımcı olun

Tuba

Üye
cities klasörü upload edilemiyor...istersen haritaları yeniden yüklersen klasörde gelir...

Konu Sahibi
nasıl yapacağım bir yardımcı olurmusun acemiyimde RUMMAN arkadaş

Tuba

Üye
vereceğim adrese git oradan download et.Yapamazsan ben indirip upload edebilirim nasıl istersen...

jeki01

Üye
selam.
site icinde mevcut cities klasoru.
ayni telefon modelinden varsa ondan alabilirsin.
Ben N79 da kopyalamistim, formattan sonra yukledim geri sorun cikmadi.
Kolay gelsin.

Konu Sahibi
RUMMAN arkadaş saol ancak bir sorum olacaktı bu dosyayı telefona usb kablosuylamı atabilirim(usb kablosy yokta ondan) yoksa hafıza kartına kopyalsam olurmu ???

Tuba

Üye
tabi olur..istersen bluetooth ile tele gönderirsin mesajlara gelir ordan yüklersin veya hafıza kartını bilgisayara takarsın dosyayı hafıza kartına atıp dosyayı hafıza kartında açarsın...

Konu Sahibi
pekla o zmn bana RUMMAN arkadaş upload edebilirmisin ben pek anlamıorum

--------------- Ekleme ---------------

çünkü beceremedim download fln yani o kadar iyi anlamıyorum

Tuba

Üye
tamam...upload edeyim...

arkadaşım biraz bekleteceğim kusura bakma biraz işim onları ayarlayıp hemen ilgilenip bakarım...

Konu Sahibi
ne demek ne kusuru kardeş o kadar benim için uğraşıyorsun walla allah ne dileğin warsa kabul etsin allah senden razı olsun teşekkürler walla dile benden ne dilersen

birde hafıza kartı biçimlenmesine rağmen cities dosyasının içinde diskachte die bir klasör war onlar gitmedi acaba onlar bir sorun yaratırmı ???

ahenk

Üye
ihafiza kartindaki cities klasorunu silin alttaki linkten cektiginiz cities.rar dosyasini rardan cikarip hafiza kartina atin ve tum ovimaps 3.xx surumlerinde calisir
Burdan

iyi forumlar

Konu Sahibi
RUMMAN kardeş kusura bakma ben yeni üye oldupum için sana özel msj atamıyorum şimdi indiriyorum atıp deneyeceğim teşekkürler

Rumman kardeş programı indirdim attım tele dosya biçimi desteklemiyor dedi???

ahenk arkadaş rumman kardeşin werdiği programı tel desteklemedi birde seninkini deneyelim rumman ve ahenk kardeş teşekkürler inşallah olur

Necmati

Üye
forumda bulursun hertürlü

ahenk

Üye
eger nokia maps 2.xx li surum kullaniyosan benim verdigimde desteklemez pcsuit uzerinden nokia map loader yuklemen gerekir yada maps programini guncelle 3.xx surumu kur forumda var tabi guncellemeye izin verirse cihazinin sistem bilgileriyle alakali bilgim yok

iyi forumlar

Konu Sahibi
ewt senin werdiğin uymadı

forumda nerde acaba?

Tuba

Üye
telefonun orjinalinde maps yüklü mü geldi sonradan mı yükledin?

yüklü geldiyse yazılım güncelle yeniden maps telefona kurulacaktır...

Konu Sahibi
orjinalinde yüklü geldi sonradan yüklemedim

Tuba

Üye
tamam ozaman yazılım güncelle...

Konu Sahibi
ama bende usb kablo yok baska türlü güncellenmiyor galiba ayrıca tel zaten v9.10 güncelleyince sadece harita güncellenir zannımca ve de harita son sürüm olunca ahenk arrkadaşın verdiği dosya olacak gibi görünüyor senin verdiğini desteklenmiyor dedi offffff

o zmn ben bi usb kablo almalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...