Çipli kimlikler

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Çipli kimlikler
Yakşamlar arkadaşlar ygs için kimliğimi değtirmem gerekiyor. Bu cipli kimliklerin dağıtımı başladımı yoksa gene normal kimliklerdenmi alacağız? Ankaradayım. Bilgisi olan yazabilirse sevinirim.

Tamamen dağıtımı 3 yılı bulacakmıs yanı kımlıgını degıstırebılırsın, cıplı kımlık için daha vakıt var.

usta ygs için nasıl olması gerekiyor ki kimliğin

Arkadaslar direksiyon sinavi hakkinda bi bilgi almak istiyorum ben ve ablam sinava girdk ben gectim ablam park ederken araba biraz disarda kaldi ve hoca birakti ablami smdi bir sonraki sinav n zaman

Arkadaslar direksiyon sinavi hakkinda bi bilgi almak istiyorum ben ve ablam sinava girdk ben gectim ablam park ederken araba biraz disarda kaldi ve hoca birakti ablami smdi bir sonraki sinav n zaman
kurs aldığın yerden öğrenebilirsin hepsi aynı anda yapmıyor sınavı tarihleri farklı olur

0MG90

Üye
Benimde resmimi değiştirmem gerekiyor.
Demek ki daha vakit var o kimliklere.

Ygs girceklerin fotoğrafları sınav binasına girerken yetkili memurun kimliğinize baktığında siz olduğuna inanması için değiştirilir yani küçüklük fotoğrafınız sorun yaratmaması için. Birde forumda bayan yok ama bilgilendirmek için söyleyeyim kimliğindeki fotoğrafta saçı siyah iken sınav günü saçı sarı olduğundan sınava alınmayan öğrenci olmuş okulda tabi bunlar istisnayi durumlar ama siz yinede tedbirli olun boşuna canınız sıkılmasın

Tepkiler: Silinen Üye 2480407, Murat Alper, Alo_Azrail ve 1 kişi daha

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 6 ay içinde çekilmiş bir fotoğrafınız olursa iyi olur. Benim 9. Sınıf fotoğrafım vardı. 3 ay uzattığım sakallarımla açık lise sınavına gittim sıkıntı yaşadım riske atmamak lazım

Sınavlar için yukarıda Ahmet arkadaşımızın da yazmış olduğu gibi, güvenlik açısından problem olmaması için kimliklerinizi yenilemeniz faydanıza olacaktır.

Tepkiler: Alo_Azrail