çinliler Nokıa'ya Merak Sardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

solarist

Üye
    Konu Sahibi
çinliler Nokıa'ya Merak Sardı




Çinliler Nokia'ya merak sardı!

Özellikle teknolojik aletlerin bire bir kopyalarını üretip satma konusunda dünyanın 1 numarası olan Çin, gözünü Nokia'ya dikmiş durumda. Ucuz iş gücü ve orjinallerine oranla düşük kalitede malzeme kullanarak ürettikleri aletleri, kullanıcılarına cazip fiyatta satan çinli üreticiler, geçtiğimiz günlerde Nokia'nın 5700 XpressMusic adlı modelini üçüncü kez kopyaladı.
Her defasında, kopyaladıkları Nokia 5700 XpressMusic modelini, orijinaline biraz daha yaklaştırarak piyasaya sunan Çinliler isim bulma konusunda da maharetliler. Klonladıkları telefonları 'NCKIA' ve 'NOKLA' gibi gerçeğine yakın isimlerle satıyorlar.

n:n:n:n:n:
 

acemi26

Üye
bunlar kendilerininde kopyalarını çıkaracaklar basımıza bela olacaklar
 

ycg35

Üye
belkide yapmışlardır adamların nüfusu 1 milyar nerden bilces bir insandan iki tane olmadığını bu arada 5700 xpress musiğin kopyasının resmini gördüm galiba onuda dokunmatik yapmışlar çok ilginç gerçekten s
 

furkano

Üye
Ucuz etten yahni olmaz.. Doğu bank bunlardan kaynıyor.. İki gün kullanabilene plaket veriyorlar çok iğrenç aletler.. Tr ye giriş fiyatları 30 doları geçmeyen telefonları burda 250 ytlden satıyorlar.
 
iDDia eDiorum ve De sizin DeDiqiniz qißi ßunLar KenDiLeriniDe KopyaLayacaK üsDeLiK ßunLar yüzünDen maDDi sıKınTıya qiriyoz . ucuz qeTir paHaLı saT . ne qüzeL ßir iş yaFs :S
 
Ucuz etten yahni olmaz.. Doğu bank bunlardan kaynıyor.. İki gün kullanabilene plaket veriyorlar çok iğrenç aletler.. Tr ye giriş fiyatları 30 doları geçmeyen telefonları burda 250 ytlden satıyorlar.
aynen katılıyorum
 
aslında ucuz gelip de ucuz satılması taraftarıyım.diger firmalarında maliyetlerinin cok üzerinde kar ettiklerini biliyorum.yasal yollarla türkiyeye bu telefonları sokarlarsa cok kaliteli mallar üreteceklerindende eminim
 

king512

Üye
daha öncede n95 ile n73 yapmışlardı çinliler
 

schumici

Üye
abi bu çinlilerden kurtulamıycakmıyız yaa korsan herifler
 
türk malını batıran çinliler oldu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...