Tavsiye ÇİNLİ TELEFONLAR.. YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

wndrby

wndrby

Üye
    Konu Sahibi
ÇİNLİ TELEFONLAR.. YARDIM
Arkadaşlar merhaba... Genelde çinli markaların kullandığı mtk işlemci grubundan mgk 6592 li bi telefon dsunuyorum..

5inc ten büyük olmasın..
2tam tercihim..
Batarya iyi dayansın.
Mümkünse ince olsun...

Jiayu g5s+ düşünüyorum. .(. xiaomi mi3 nasil)
Bunun hakkında bilgisi olan kullanan ve muadili başka telefon tavsiyesi olanlar yazarsa sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Dede

bulentercan

Üye
Fiyat ne altarnatif önerelim

hasankaratas1

hasankaratas1

Üye
Arkadaşım MTK 6582 Düşünürsen var. veya Bataryası iyi olsun demişsin 6000 miliamperlik, 6800 miliamperlik veya 7800 miliamperlik bataryalarımızda mevcut. istersen Web-sitemi ziyaret edebilir, sormak istediğin birşey olursa bana ulaşabilirsin.

Hasan
0 506 854 52 43

wndrby

wndrby

Üye
    Konu Sahibi
850en fazla ...
Hasankaratas---> tsk ederim. Replika telefon dusunmuyorum

meg1ddo

meg1ddo

Üye
xiaomi almak daha mantıklı bir davranış olur diğer Çin markalarına göre nispeten daha yaygın ve daha kalitelidir hatta yakın bir zamana kadar dünyadaki en büyük telefon üreticisi konumuna geleceği söyleniyor, güncelleme desteğinin dışında rom desteğinin diğer markalara göre daha fazla olduğunu düşünüyorum, miui bile başlı başına yeterli nedendir.

wndrby

wndrby

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkur ederim kardeşim tavsiyen için..
saygıular

Murat Alper

Murat Alper

Üye
xiaomi almak daha mantıklı bir davranış olur diğer Çin markalarına göre nispeten daha yaygın ve daha kalitelidir hatta yakın bir zamana kadar dünyadaki en büyük telefon üreticisi konumuna geleceği söyleniyor, güncelleme desteğinin dışında rom desteğinin diğer markalara göre daha fazla olduğunu düşünüyorum, miui bile başlı başına yeterli nedendir.
xiaomi kullandınmı bir şey sorcam güvenilirmidir vede stabilmidir diğer androidler gibi

wndrby

wndrby

Üye
    Konu Sahibi
Ben kullanmadim cok iyi diyolar

KayraBey

KayraBey

Üye
Dostum seni @cemali74 ile tanıştırayım :)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Arkadaşım MTK 6582 Düşünürsen var. veya Bataryası iyi olsun demişsin 6000 miliamperlik, 6800 miliamperlik veya 7800 miliamperlik bataryalarımızda mevcut. istersen Web-sitemi ziyaret edebilir, sormak istediğin birşey olursa bana ulaşabilirsin.

Hasan
0 506 854 52 43
Hasan adaş sende HDC modeller var mı Replika da en kaliteli marka diyebilirim .

Üst Alt