Çinli Komutan Ho-Tsun'un Çin Prensi'ne Hitaben Yazdığı Mektuptan Bir Alıntı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Çinli Komutan Ho-Tsun'un Çin Prensi'ne Hitaben Yazdığı Mektuptan Bir Alıntı

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Okurken tüylerim diken diken oldu....

teomaxi

teomaxi

Üye
işte bunca tarih kokan bie ülkeyi her geçen gün çin pazarına amerikan mandasına ...vb bircok ülkeye bırakıyoruz

lovestar

lovestar

Üye
paylaştıgın için çok tşkler.Türk kimliğimle gurur duyuyorum...

_KadirşinaS_

Üye
Yemin ederim bir an sanki olağanüstü bir tarih filmi izliyormuş gibi oldum.Gözümün önünde adamın yazdıkları canlandı.Çok iyi paylaşım.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Harika!!Her Türk'ün gurur duyması gereken bir yazı.
Teşekkürler

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Ben Teşekkür Ederim.. :oke:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Zaman Zaman Türk olduğumuzu unutanlara okutmak lazım.

hacker1992

Üye
paylaştıgın için çok tşkler.Türk kimliğimle gurur duyuyorum...

Harika!!Her Türk'ün gurur duyması gereken bir yazı.
Teşekkürler

ya yemin ediyorum aynen bende

Zaman Zaman Türk olduğumuzu unutanlara okutmak lazım.

o TÜRKLER biz değiliz biz sadece 2 kuru ekmek için birbirini satan türkleriz. birbirinin arkasından iş çeviren türkleriz. dini, milleti bölünmüş bir türkiyeyiz. fırsatçı, fakir, Allah'sız türkleriz. hani diyorya bunlar türkler durdurulamaz diye. gelin tarihe akalım bakalım o günlere.
osmanlı tarihine girelim. osmanlıda din İslam. Askerler Allah'ın yüceliğini ve en büyüğün o olduğunu, ona inananın asla helak olmayacağını biliyordu. bir başka komutan gene bir savaştan çıkınca kralına bunlar dini ile, milleti ile, birbiri ile, kralları ile, komutanları ile, aileleri ile, sevdikleri ile, toprakları ile bir bütünler. onları bunlardan ayrımadığımız sürece onları yenmemiz mümkün değil diye.

şuanki durumumuz ney gençler? hanginiz Hala öyle türkler olduğuna inanıyor? Hanginiz Allah sözcüğü geçince dizlerinden parmak uçlarına kadar titriyor? hanginiz Peygamberin sünnetini yerine getiriyor? Dini ile milleti bütün olmayan hiçbir kavim (ülke) ayakta kalmayı hakedemez. ki zaten kalamaz.

NoScatter

NoScatter

Üye
helal olsun adamın göğüsünü kabartıyor

Adilx05

Adilx05

Üye
Vayyy be....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt