Cinler

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
[ENGİN];4698769' Alıntı:

oowww yapma ya enteresan:hmmm

Selamları da vardı :ehe

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Beyler ben 3,5 bidaha girmemeye karar verdim :D Hele o ilk sayfalardaki video ne öyle :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Avcılar varmış ama biliyorum.Hayalet,cin ve demonları avlıyorlarmış.
CIA 'in zaten Cin'lerden oluşan bir istihbarat birimi var..
Demon ne oluyor bu arada?

Not: Gelen Deccal'in İnsi ordusunun Cinni destekçileri Şeytana uyan Cinler..
---------- Eklendi @ 00:19:55 ---------- Yazıldı @ 00:18:02 ----------

Fıs derken inanmıyorum u sallamıyorummu ? :)

---------- Eklendi @ 00:25:45 ---------- Yazıldı @ 00:19:55 ----------

evliyalar ölmuş insanlardır asıl onlar bir şey yapamazlar.
hz suleyman cinlerden faydalandı biz neden faydalanmayalım.
nasıl ki insan doktora gidiliyorsa pekala cin doktora da gidilir.

cinler psikoloji, sinir sistemleri cok gelişkindirler bu alanda yardım almanın nesi garip?
Evliyalar yardım edemez xS

Kardeşim sen ne dediğinin farkındamısın.. Haşaa de ne büyük günahtasın bu inanç ve kelimenle farkında değilsin..
Allahın Veli kulları özgürlerdir.. Allahın dilediği herkese yardım ederler.. Onlar kabirlerine gelen herkesi görür yardıma ihtiyacı olanın yanındadırlar ...
Onlar zamanında bize savaşı kazandırdılar sen ne diyorsun.. Evliyaları araştır bence :oke:
Tövbe de..

---------- Eklendi @ 00:27:53 ---------- Yazıldı @ 00:25:45 ----------

Kıyamet günü sana şefaat edecek olan(ibadetine göre) o güvendiğin Cinler değil bu mübarek ve çok üstün Evliya zatlardır..

---------- Eklendi @ 00:29:52 ---------- Yazıldı @ 00:27:53 ----------

Harikaydı.. :D
Cinlerin buna kahkaha atarak güldüklerini adım gibi eminim :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

CIA 'in zaten Cin'lerden oluşan bir istihbarat birimi var..
Demon ne oluyor bu arada?

Not: Gelen Deccal'in İnsi ordusunun Cinni destekçileri Şeytana uyan Cinler..
---------- Eklendi @ 00:19:55 ---------- Yazıldı @ 00:18:02 ----------

Fıs derken inanmıyorum u sallamıyorummu ? :)

---------- Eklendi @ 00:25:45 ---------- Yazıldı @ 00:19:55 ----------

Evliyalar yardım edemez xS

Kardeşim sen ne dediğinin farkındamısın.. Haşaa de ne büyük günahtasın bu inanç ve kelimenle farkında değilsin..
Allahın Veli kulları özgürlerdir.. Allahın dilediği herkese yardım ederler.. Onlar kabirlerine gelen herkesi görür yardıma ihtiyacı olanın yanındadırlar ...
Onlar zamanında bize savaşı kazandırdılar sen ne diyorsun.. Evliyaları araştır bence :oke:
Tövbe de..

---------- Eklendi @ 00:27:53 ---------- Yazıldı @ 00:25:45 ----------

Kıyamet günü sana şefaat edecek olan(ibadetine göre) o güvendiğin Cinler değil bu mübarek ve çok üstün Evliya zatlardır..

---------- Eklendi @ 00:29:52 ---------- Yazıldı @ 00:27:53 ----------

Harikaydı.. :D
Cinlerin buna kahkaha atarak güldüklerini adım gibi eminim :)

evliyaları vesile kılarak allah'tan dilenmeli ama nedense çaput bağlamak mum yakmak moda oldu bu devırde

HaqperesT

HaqperesT

Üye
[ENGİN];4700313' Alıntı:

evliyaları vesile kılarak allah'tan dilenmeli ama nedense çaput bağlamak mum yakmak moda oldu bu devırde

vesile edip dua etmekten bahsetmiyor cezbedici
evliyaları hızır acil servis yapıyor

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
[ENGİN];4700313' Alıntı:

Aynen haklısın ben böyle insanlara sadece gülüyorum..
oraya sırf dünyevi bişeyler dilenmeye giden insanlara ne yazık..
Genelde bu tip insanlar sadece kendilerini rezil eder dönerler oralardan..

O kabirlere 5 vakit namazını aşk ile kılan ve sadece o insanın ruhuna dua etme hissiyle orada olan insanlar Allah katında makbuldürler.. Duaları o zatı sevindirecek olanlar bu kimselerdir.. Sen zaten kendini Allah teslim etmişsin zaten o zattan bir şey istemiyorsun orada sadece sana şefaat etmesini o kabrin başında Allahtan dileyeceksin.. Allah izin vermedikçe kimse kimseye şefaat edemez.. Menzellezi yeşfeu indehu illa biiznihi..

O kimse Allaha '' Rabbim bu sadık kulun bana içten dua etti beni sevindirdi kabrime bir gül bıraktı... İzin verde bende ona dünyevi ve manevi yardımcı olayım'' şeklinde yani buna benzer Allaha dua eder.. Allah Meleklerin ve veli kullarının duasını geri çevirmez.. Hatta o zatın yanına yardımcı meleklerde yollar..

İşte haqperest kardeşim gerçekler bunlar.. Evet Cinler sana bilgi sağlarlar dünyada pek çok işini kolaylaştırırlar iyide arkadaşın olurlar vesaire ama sana kabirden sonra yardım edemezler...

---------- Eklendi @ 01:08:56 ---------- Yazıldı @ 01:05:28 ----------

Benim her mesajımı yanlış anlaman gerçekten beni ırgalamıyor ama her mesajıma verdiğin saçma sapan cevaplar yüzünden ne kadar günaha giriyorsun bunun farkında olmaman beni üzüyor.. İnşallah bu yanlışından dönersin..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

yorumun yanlış kardeşim evliyalar ALLAH C.C en sevdiği kullarıdır bizim her yaptığımız dua kabul olmaz ama evliyalar öyle değil keramet vasıfları vardır ve kul evliyaları vesile kılmalı duaların da

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Yahu benim asıl anlamadığım bu Cin lere niye üç harfli diyorlar.
Kur'an'da bile cin kelimesi geçiyor, ismini farklı söyleyince cinler kendilerinden bahsedildiğini anlamıyormu? Her şeyi bilen! Cinler, üç harfliden kastın kendileri olacağını anlamayacak kadar saf mı?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Kur'an'da bile cin kelimesi geçiyor, ismini farklı söyleyince cinler kendilerinden bahsedildiğini anlamıyormu? Her şeyi bilen! Cinler, üç harfliden kastın kendileri olacağını anlamayacak kadar saf mı?

3.5 faktörü olabilir:hmmm

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
haqperest kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama umarım bu dediklerine bir gün pişman olmazsın

HaqperesT

HaqperesT

Üye

sıradan insanlar; ölüm, ruh, cin, kabir vs ile aralarında bariyer kurarlar. buda bir çeşit bariyer; sahte bir onemseyişle oteleme yapıyorlar aslında

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Anlıyorlar tabiki.. Senin netteki kullanıcı adın gibi düşün.. Onlar kendilerine verilmiş bu lakabın farkındalar :D
Hollywood filmleri vs. filmler Cinleri hep korku faktörü olarak kullandığından insanların zihninde Cin kelimesi kötü bir yer edinmiş..
İnsanlarda bu kelimeden genel olarak korktukları için üç harfli lakabını dillerine dolandırmışlar.. Sanki onlar bilmiyor .d
Onlar sana 8 harfli diyormu? :D Sen niye üç harfli diyorsun :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
evliyalar ölmuş insanlardır asıl onlar bir şey yapamazlar
zaten islam alimi allah dostu bir insan vefat ettiği zaman evliya ismini alır yaşayana evliya denmez.. Cinlerle ilgili bu kadar araştırma yaparken azcık bunlarıda öğreneydin ya..
Git o sahabe torunu cinlere sana azcık eğriyi doğruyu anlatsınlar evet senin dini tedaviye ihtiyacın var ..

Malamadrı

Malamadrı

Üye
cinler var arkadaşlar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
konu sahibi kardeşime bir bilgi daha: Cinlerin ömürleri 1000-1500 yıldır.. Genelde her hamilelikte 5-6 çocukları olur.. Bayan Cinlerin Hamilelik süreçleri nasıldır ne şekildir bu konuda bilgim yok..

En ama en büyük özellikleri insanlara karşı çok yalancıdırlar.. Yani Allah bir dediğine inan gerisi hakkında 10 kere düşün öyle inan çok pis atıp tutarlar çok fırlamadırlar :D

Kendilerine karşı nasıllar onu tam bilmiyorum ama birbirlerinin zihinlerindeki de bilirler heralde tıpkı insanların telepati yapması gibi..
Aslında Cinlere özelmiş gibi görünen bütün ama bütün özellikler insanda mevcuttur hatta çok daha fazlası.. Daha iyi açıklamam gerekirse cinlere bebekliğinde Allah tarafından kullanımına sunulmuş cini cin yapan bu özellikler insanda gizli tutulmuştur.. Çünkü cinin fiziksel bir bedeni olmadığından bu enerjisel özellikleri rahatça kullanabilmektedir.. İnsan ise fiziki bir bedene sahip varlık olduğundan cinlerdeki bu enerjisel özellikler bizde kapalı tutulmuştur yani var ama gizli.. Cinlerde bunu bilir..

---------- Eklendi @ 06:55:20 ---------- Yazıldı @ 06:49:56 ----------

onlardan bahsetmişken bizdende çok önemli bir bilgi aktarayım
Allah insan gözüne 70 kat perde koymuştur.. Aslında gördüğünüzü sandığınız bu dünyayı gerçekte olduğundan 70 kat süzülmüş arındırılmış hali ile görüyorsunuz.. Gerçekte ise çok fazlası var..
Bir insan Allaha ne kadar yaklaşırsa bu perdeler tek tek kalkar gerçekleri daha iyi görmeye başlar.. ayrıntılara inmiyorum :)

---------- Eklendi @ 07:04:05 ---------- Yazıldı @ 06:55:20 ----------

toplumda dolaşan diğer büyük yanlış bilgi ise farklı boyutlarda yaşadığımız inancıdır..
Farklı boyut diye bişey yok aynı dünyada aynı atmosferde yaşıyoruz hatta bazen siz farkında olmasanızda cinler sizin evinize yatıya kalmaya bile geliyor olabilirler.. Sadece barınmak için senle bi alakası olmaz sabah kalkar gider..
Ama benim merak ettiğim en önemli şey ve bunu gerçekten çok merak ediyorum acaba onlardan atmosferi geçip uzay boşluğuna çıkabilmiş olanı varmıdır çıplak olarak bunu yapamazlar tıpkı insanlar gibi yani bir uzay aracı yada giysisi gibi yine onların enerjisel alanlarında tabi bizim göremeyeceğimiz şekilde

Emrgncy

Emrgncy

Üye

Anlıyorlar tabiki.. Senin netteki kullanıcı adın gibi düşün.. Onlar kendilerine verilmiş bu lakabın farkındalar :D
Hollywood filmleri vs. filmler Cinleri hep korku faktörü olarak kullandığından insanların zihninde Cin kelimesi kötü bir yer edinmiş..
İnsanlarda bu kelimeden genel olarak korktukları için üç harfli lakabını dillerine dolandırmışlar.. Sanki onlar bilmiyor .d
Onlar sana 8 harfli diyormu? :D Sen niye üç harfli diyorsun :)

Bizim algımızda var bu, cin kelimesini telaffuz ederse cin gelir musallat olur, 3 harfli diyince aklınca kurtarıyor kendini.

Mesela büyüklerimiz Domuz denen hayvanın ismini ağızlarına almazlar, onun yerine karaböcü, pis hayvan gibi isimler kullanırlar. Haram olan hayvanın etidir ismi değil ve ayrıca karaböcü de denilse, pis hayvan da denilse, domuz da denilse zihinlerde oluşan hayvan olgusu aynıdır oysa..

Bu üç harfli olayıda aynı mantık bence

---------- Eklendi @ 08:14:23 ---------- Yazıldı @ 08:11:06 ----------

[ENGİN];4700415' Alıntı:

3.5 faktörü olabilir:hmmm

:hmmm Olabilir hatta üç kelime faktörü de diyebiliriz

yusuf, yusuf, yusuf :ehe

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Bizim algımızda var bu, cin kelimesini telaffuz ederse cin gelir musallat olur, 3 harfli diyince aklınca kurtarıyor kendini.

Mesela büyüklerimiz Domuz denen hayvanın ismini ağızlarına almazlar, onun yerine karaböcü, pis hayvan gibi isimler kullanırlar. Haram olan hayvanın etidir ismi değil ve ayrıca karaböcü de denilse, pis hayvan da denilse, domuz da denilse zihinlerde oluşan hayvan olgusu aynıdır oysa..

Bu üç harfli olayıda aynı mantık bence

evet bana haber verdiler albay olmuşum:hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt