[ENGİN]
Üye
Ben Cin yiyen gördüm siz ne diyorsunuz
oowww yapma ya enteresan

Ben Cin yiyen gördüm siz ne diyorsunuz

[ENGİN];4698769' Alıntı:
oowww yapma ya enteresan![]()

nasil yani inanmiyormusun kurani kerimde bile bahsediliyorpek inanasım gelmiyor![]()
Selamları da vardı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

CIA 'in zaten Cin'lerden oluşan bir istihbarat birimi var..Avcılar varmış ama biliyorum.Hayalet,cin ve demonları avlıyorlarmış.
cin falan fiss

Evliyalar yardım edemez xSevliyalar ölmuş insanlardır asıl onlar bir şey yapamazlar.
hz suleyman cinlerden faydalandı biz neden faydalanmayalım.
nasıl ki insan doktora gidiliyorsa pekala cin doktora da gidilir.
cinler psikoloji, sinir sistemleri cok gelişkindirler bu alanda yardım almanın nesi garip?

Harikaydı..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

CIA 'in zaten Cin'lerden oluşan bir istihbarat birimi var..
Demon ne oluyor bu arada?
Not: Gelen Deccal'in İnsi ordusunun Cinni destekçileri Şeytana uyan Cinler..
---------- Eklendi @ 00:19:55 ---------- Yazıldı @ 00:18:02 ----------
Fıs derken inanmıyorum u sallamıyorummu ?
---------- Eklendi @ 00:25:45 ---------- Yazıldı @ 00:19:55 ----------
Evliyalar yardım edemez xS
Kardeşim sen ne dediğinin farkındamısın.. Haşaa de ne büyük günahtasın bu inanç ve kelimenle farkında değilsin..
Allahın Veli kulları özgürlerdir.. Allahın dilediği herkese yardım ederler.. Onlar kabirlerine gelen herkesi görür yardıma ihtiyacı olanın yanındadırlar ...
Onlar zamanında bize savaşı kazandırdılar sen ne diyorsun.. Evliyaları araştır bence
Tövbe de..
---------- Eklendi @ 00:27:53 ---------- Yazıldı @ 00:25:45 ----------
Kıyamet günü sana şefaat edecek olan(ibadetine göre) o güvendiğin Cinler değil bu mübarek ve çok üstün Evliya zatlardır..
---------- Eklendi @ 00:29:52 ---------- Yazıldı @ 00:27:53 ----------
Harikaydı..
Cinlerin buna kahkaha atarak güldüklerini adım gibi eminim![]()
[ENGİN];4700313' Alıntı:
evliyaları vesile kılarak allah'tan dilenmeli ama nedense çaput bağlamak mum yakmak moda oldu bu devırde
Aynen haklısın ben böyle insanlara sadece gülüyorum..[ENGİN];4700313' Alıntı:
evliyaları vesile kılarak allah'tan dilenmeli ama nedense çaput bağlamak mum yakmak moda oldu bu devırde
vesile edip dua etmekten bahsetmiyor cezbedici
evliyaları hızır acil servis yapıyor
vesile edip dua etmekten bahsetmiyor cezbedici
evliyaları hızır acil servis yapıyor
Yahu benim asıl anlamadığım bu Cin lere niye üç harfli diyorlar.
Kur'an'da bile cin kelimesi geçiyor, ismini farklı söyleyince cinler kendilerinden bahsedildiğini anlamıyormu? Her şeyi bilen! Cinler, üç harfliden kastın kendileri olacağını anlamayacak kadar saf mı?

Yahu benim asıl anlamadığım bu Cin lere niye üç harfli diyorlar.
Kur'an'da bile cin kelimesi geçiyor, ismini farklı söyleyince cinler kendilerinden bahsedildiğini anlamıyormu? Her şeyi bilen! Cinler, üç harfliden kastın kendileri olacağını anlamayacak kadar saf mı?
Anlıyorlar tabiki.. Senin netteki kullanıcı adın gibi düşün.. Onlar kendilerine verilmiş bu lakabın farkındalarYahu benim asıl anlamadığım bu Cin lere niye üç harfli diyorlar.

Sen niye üç harfli diyorsun 
zaten islam alimi allah dostu bir insan vefat ettiği zaman evliya ismini alır yaşayana evliya denmez.. Cinlerle ilgili bu kadar araştırma yaparken azcık bunlarıda öğreneydin ya..evliyalar ölmuş insanlardır asıl onlar bir şey yapamazlar

Anlıyorlar tabiki.. Senin netteki kullanıcı adın gibi düşün.. Onlar kendilerine verilmiş bu lakabın farkındalar
Hollywood filmleri vs. filmler Cinleri hep korku faktörü olarak kullandığından insanların zihninde Cin kelimesi kötü bir yer edinmiş..
İnsanlarda bu kelimeden genel olarak korktukları için üç harfli lakabını dillerine dolandırmışlar.. Sanki onlar bilmiyor .d
Onlar sana 8 harfli diyormu?Sen niye üç harfli diyorsun
![]()
[ENGİN];4700415' Alıntı:
3.5 faktörü olabilir![]()
Olabilir hatta üç kelime faktörü de diyebiliriz
Bizim algımızda var bu, cin kelimesini telaffuz ederse cin gelir musallat olur, 3 harfli diyince aklınca kurtarıyor kendini.
Mesela büyüklerimiz Domuz denen hayvanın ismini ağızlarına almazlar, onun yerine karaböcü, pis hayvan gibi isimler kullanırlar. Haram olan hayvanın etidir ismi değil ve ayrıca karaböcü de denilse, pis hayvan da denilse, domuz da denilse zihinlerde oluşan hayvan olgusu aynıdır oysa..
Bu üç harfli olayıda aynı mantık bence