Cinler

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
[ENGİN];4696251' Alıntı:

arkadaş şakacı onlara da şaka yaparsa şaka falan dinlemezler:hmmm
şaka yapmıyorum usta bunuda nereden çıkardın?
Arkadaş yazdığım bilgileri tiye alarak tanıyor gibisin dedi bende olanı söyledim ben şahsen hiçbirini tanımam ama onlar beni bilirler sevgimide nefretimide

---------- Eklendi @ 23:38:08 ---------- Yazıldı @ 23:34:07 ----------

engin usta ne demek istediğimi daha iyi anlamak istiyorsan arkadaşından biri gelip zihnimin içindekileri görüp söylesin sana o zaman sende beni daha iyi anlarsın ;)

HaqperesT

HaqperesT

Üye

ne konuştular senle
Selam biz dostuz mu dediler :ehe

bir yılı askın biri (birden fazla da olabilir) bizim evde kacak, yaralı sekilde saklanıyormus.
konustugum gece bir gurup halinde gelip onları aldılar.

tabi hic bir sey gormedim hepsi beynimin icindeydi sanki
bedensel dezerformasyona ugramaları kolay ve bu durumdan kurtulmaları yıllar suruyormus iyilesmek icin bizim evi secmisler( kiralık)

---------- Eklendi @ 23:46:05 ---------- Yazıldı @ 23:43:06 ----------

konusma esnasında daha once yasamadıgım hisler sardı, cok hos anlatılmaz hisler o yuzden Engin abi ben ciddiyim
gonder birini

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

şaka yapmıyorum usta bunuda nereden çıkardın?
Arkadaş yazdığım bilgileri tiye alarak tanıyor gibisin dedi bende olanı söyledim ben şahsen hiçbirini tanımam ama onlar beni bilirler sevgimide nefretimide

---------- Eklendi @ 23:38:08 ---------- Yazıldı @ 23:34:07 ----------

engin usta ne demek istediğimi daha iyi anlamak istiyorsan arkadaşından biri gelip zihnimin içindekileri görüp söylesin sana o zaman sende beni daha iyi anlarsın ;)

şakacı sözünü sana demedim kı kardeşim haqperest kardeşime dedim yanlış anlaşılma oldu

HaqperesT

HaqperesT

Üye
[ENGİN];4696330' Alıntı:

şakacı sözünü sana demedim kı kardeşim haqperest kardeşime dedim yanlış anlaşılma oldu

şaka yapmam soz, ciddi olurum
siz şaka yapmadıysanız gonder :alkis:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
kusura bakma şimdi bi daha bakınca anladım :)
bu arada haqperest kardeşim dediklerine inanırım doğrudur olmaz bişey diil..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bir yılı askın biri (birden fazla da olabilir) bizim evde kacak, yaralı sekilde saklanıyormus.
konustugum gece bir gurup halinde gelip onları aldılar.

tabi hic bir sey gormedim hepsi beynimin icindeydi sanki
bedensel dezerformasyona ugramaları kolay ve bu durumdan kurtulmaları yıllar suruyormus iyilesmek icin bizim evi secmisler( kiralık)

---------- Eklendi @ 23:46:05 ---------- Yazıldı @ 23:43:06 ----------

konusma esnasında daha once yasamadıgım hisler sardı, cok hos anlatılmaz hisler o yuzden Engin abi ben ciddiyim
gonder birini

kendinde diyosun görmedim diye görsen ne yaparsın bilemiyorum artık sakıncalı durum

---------- Eklendi 14.05.2012 @ 00:02:15 ---------- Yazıldı 13.05.2012 @ 23:57:00 ----------

kusura bakma şimdi bi daha bakınca anladım :)
bu arada haqperest kardeşim dediklerine inanırım doğrudur olmaz bişey diil..

önemli değil onlarla konuşmasını bilirsen çok faydaları olabilir dalga gecılmesini hiç sevmezler uyarmazlarda güzel konuşmalısın

HaqperesT

HaqperesT

Üye
[ENGİN];4696354' Alıntı:

kendinde diyosun görmedim diye görsen ne yaparsın bilemiyorum artık sakıncalı durum

aslında haklısın
merak işte
bazan dayanamıyor insan
korkuttun bizi, simdi gondermeyecegin ne malum :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
[ENGİN];4696354' Alıntı:

---------- Eklendi 14.05.2012 @ 00:02:15 ---------- Yazıldı 13.05.2012 @ 23:57:00 ----------

önemli değil onlarla konuşmasını bilirsen çok faydaları olabilir dalga gecılmesini hiç sevmezler uyarmazlarda güzel konuşmalısın

Dalga geçtiğimde oldu güzel konuştuğumda.. Nasihat ettiğimde.. Allahıma sonsuz şükürler olsun hepsinin karşılığını aldım onlardan :oke:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
şaka yapmam soz, ciddi olurum
siz şaka yapmadıysanız gonder :alkis:

olmaz kardeşim bu sakıncalı bır şey sana gelırse senin göndermen gerekir gönderemezsen rahatsız eder seni bu riski göze almam

---------- Eklendi @ 00:08:58 ---------- Yazıldı @ 00:06:35 ----------

Dalga geçtiğimde oldu güzel konuştuğumda.. Nasihat ettiğimde.. Allahıma sonsuz şükürler olsun hepsinin karşılığını aldım onlardan :oke:

o yüzden diyorum ya hepsinin huyu bir değil

PsycoPunish3R

Üye
Haqperest bence boşver kardeşim.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
[ENGİN];4696401' Alıntı:

olmaz kardeşim bu sakıncalı bır şey sana gelırse senin göndermen gerekir gönderemezsen rahatsız eder seni bu riski göze almam

---------- Eklendi @ 00:08:58 ---------- Yazıldı @ 00:06:35 ----------

o yüzden diyorum ya hepsinin huyu bir değil

bizim burada peygamber efendimize iman etmiş cinlerin torunları var; kotu cinler buraya yanasamaz.
onlara ait bir tedavi mekanı bile var. demir materyalleri cıkarıp gece orda yatmaya gidiyor millet. tam bilmiyorum ama galiba felc vs icin gidiyor hastalar.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bu arada cinlerin atasının adı Can..
Hz. Adem Aleyhisselam gibi..
Konu başında arkadaşımız bilgilendirme istemiş bi bilgi daha olsun .

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bizim burada peygamber efendimize iman etmiş cinlerin torunları var; kotu cinler buraya yanasamaz.
onlara ait bir tedavi mekanı bile var. demir materyalleri cıkarıp gece orda yatmaya gidiyor millet. tam bilmiyorum ama galiba felc vs icin gidiyor hastalar.
Tedavi için cinlere vs yatırlara gitmek ne büyük aptallıktır.. Sen namazını dosdoğru içten ve sevgiyle kıl Allahtan dile.. Sonra git yine istediğin kabre dua et ama kabirdeki insanın ruhu için.. Başka amaçlarla değil.. Sen sadece sevap için git o kabirdeki mübarek insan zaten bu saflığı görünce senin için Allaha dua edecektir.. Allah o veli kullarının duasını geri çevirmez..
Diğer bi saçmalıkta o kadar evliya varken cinlere gidilmesi ayrı bi gariplik ..

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
cin falan fiss

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
Avcılar varmış ama biliyorum.Hayalet,cin ve demonları avlıyorlarmış.

HaqperesT

HaqperesT

Üye

Tedavi için cinlere vs yatırlara gitmek ne büyük aptallıktır.. Sen namazını dosdoğru içten ve sevgiyle kıl Allahtan dile.. Sonra git yine istediğin kabre dua et ama kabirdeki insanın ruhu için.. Başka amaçlarla değil.. Sen sadece sevap için git o kabirdeki mübarek insan zaten bu saflığı görünce senin için Allaha dua edecektir.. Allah o veli kullarının duasını geri çevirmez..
Diğer bi saçmalıkta o kadar evliya varken cinlere gidilmesi ayrı bi gariplik ..

evliyalar ölmuş insanlardır asıl onlar bir şey yapamazlar.
hz suleyman cinlerden faydalandı biz neden faydalanmayalım.
nasıl ki insan doktora gidiliyorsa pekala cin doktora da gidilir.

cinler psikoloji, sinir sistemleri cok gelişkindirler bu alanda yardım almanın nesi garip?

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

• Beğen
Tepkiler: hero14 ve Cezzbedici3
TheCower

TheCower

Üye
Cinler de bu konuyu farz edelim ki okurken diyecekler ulan biz neymişiz diye :D Fazla abartmayın alt tarafı cin yani o da kul biz de

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben Cin yiyen gördüm siz ne diyorsunuz

Takipçi Satın Al

Üst Alt