Cinler

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Pek cok film izledim cinlerin konu oldugu. Ama ne kadari dogrudur bilemem. Izledigim biri beni ciddi anlamda korkutmustu ama ismini hatirlayamadim. Dinsel anlamda pek bilgim yoktur cinlerle ilgili ama korkmam ben. Meydan okumuyorum elbet ama korkmam, inanirim sadece. Bir kere de cagirmisligimiz vardir. Ciddi ciddi de geldi. Saka gibiydi. Gece saat 4te cagirmistik 4 kiz evde. Hani filmlerde olur ya fincan oynar, sesler gelir falan, "hadi ordan" deriz; heh aynen oyleydi. Gozlerimizden istem disi yaslar damlaya damlaya konustuk. Sonu cok korkunctu. Icimizde bir de arkadasin annesi vardi, demisti ki cinler var oldugu ortamda bize gorunmek isterse ucan bir hayvan olur. Yarasa, sinek vs. Yine inanmadim ben. Neyse cagirdik, konustuk falan. Artik eve gidiyoruz diger kiz arkadasla 2miz, kapiyi bi actik, bizden once bi yarasa ucup gitti. Apartmanin 5. Katindaydik ve binanin penceresi yok. Yazliktaydik. Kapidan girmesi gerekiyordu yani 5. Kata kadar. O arada kapiyi acmamizla kapatmamiz bir olmustu ayy fena :D cok merakliyimdir. Hatta simdi Supernatural izleyecegim canim cekti.

içinizde sarışın ve renkli gözlü olan varmıydı?

yutkun

yutkun

Üye
bence çok merak etme onlarla uğraşmaki onlarda senle uğraşmasınlar ama iyiside var kötüsüde kime aşık olurlarsa vayyyyy onların haline:aman2:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
[ENGİN];4680363' Alıntı:

niye 3.5 attırıyon ki?

o gün uyuyamadım abi, ama kimseye çaktırmadım aramızda kalsın tamam mı?:tebessüm:

minoo

minoo

Üye
[ENGİN];4680330' Alıntı:

içinizde sarışın ve renkli gözlü olan varmıydı?

Evet kız arkadaşın annesi sarışın, mavi gözlü. Ev sahibi oydu. Neden ki?

minoo

minoo

Üye
:bilmm

johnny_bravo

johnny_bravo

Üye
hakkaten bende merak ettim
:bilmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Elele tutuşup engin abiyi çağıralım :ehe

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Evet kız arkadaşın annesi sarışın, mavi gözlü. Ev sahibi oydu. Neden ki?

sarışın ve renkli gözlü olmasının cinler üzerinde etkisi fazladır bunuda bana cinler söyledi saçma diyebilirsiniz ama bu bir gerçek onların istek ve sorularına daha çabuk tepki verirler.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
amanın benim için konu kapanmıştır size iyi muhabbetler bugün uyumam lazım. :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
amanın benim için konu kapanmıştır size iyi muhabbetler bugün uyumam lazım. :)

bir cinin yoksa sorun değil ama bunu bizzat kendim yaşadım demişim diyorum da bu bir ilimdir her çağrıya kulak vermezler veren çıkarsada mazallah gayrimüslim olursa yapmayacağı kötùlük yoktur insanı bir an yerinde oturmazlar kendince onlarla konuşmalar ve daha bir çoğu

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Allah büyüktür. Elhamdülillah şimdilik bir sıkıntım yok. Bilgi için teşekkürler abimm. :op:

HaqperesT

HaqperesT

Üye
[ENGİN];4680756' Alıntı:

bir cinin yoksa sorun değil ama bunu bizzat kendim yaşadım demişim diyorum da bu bir ilimdir her çağrıya kulak vermezler veren çıkarsada mazallah gayrimüslim olursa yapmayacağı kötùlük yoktur insanı bir an yerinde oturmazlar kendince onlarla konuşmalar ve daha bir çoğu

iyi madem o zaman cinlerin beden saglıkları hakkında bilgi alalım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
tamam ya kapatın artık konuyu uyumam lazım:)

---------- Eklendi @ 00:25:45 ---------- Yazıldı @ 00:25:01 ----------

[ENGİN];4680822' Alıntı:

hergün ayetel kürsi okumak insan için en iyi kalkan görevi görür

ayetlerin efendisi

minoo

minoo

Üye
Biz çağırdığımızda gelen cini sonunda göndermek istediğimizde gitmedi. Korkmuştuk o zaman musallat olur falan diye. Ama yarasa olup uçtu sonra. O muydu bilemicem ama gitti işte. 4 kişiydik, 3'ümüz esmer, 1'i de sarışındı mavi gözlü.

Takipçi Satın Al

Üst Alt