pek inanasım gelmiyor![]()
Allah bir ayeti kelimede şunu buyuruyor : " Ben insanları ve cinleri ancak bana kulluk etsinler diye yarattım. " Cinler vardırla gerçeklerdir . Onlarında mümin olanları ve kafirleri vardır.
[ENGİN];4675028' Alıntı:
aynen müslüman olanlarından zarar gelmez
kafir olanlar da sadece vesvese verebilir
vesvese dinlenirse kotuluk kapısı aralanır, kufre gunah bataklıgına batılır
Sadece vesvese ile kalmaz kâfir cinler kardeşim. Şeytanla cin'i karıştırma.
Cinler genelde evhamlı, en küçük şeyde bile panik yapan, kafasını hep acabalarla meşgul eden kişilere musallat olur. Rabb'im cümlemizi muhafaza eylesin. 'Amin'
Öyle bir cin mi vardı be...Bence siz sadece le muhatap olun![]()

Cesareti olan izlesin... +18
[video=youtube;HwFlwz8ThGE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=HwFlwz8ThGE[/video]
bune üstad aklım çıktı
bune üstad aklım çıktı

cok merakliyimdir. Hatta simdi Supernatural izleyecegim canim cekti.Pek cok film izledim cinlerin konu oldugu. Ama ne kadari dogrudur bilemem. Izledigim biri beni ciddi anlamda korkutmustu ama ismini hatirlayamadim. Dinsel anlamda pek bilgim yoktur cinlerle ilgili ama korkmam ben. Meydan okumuyorum elbet ama korkmam, inanirim sadece. Bir kere de cagirmisligimiz vardir. Ciddi ciddi de geldi. Saka gibiydi. Gece saat 4te cagirmistik 4 kiz evde. Hani filmlerde olur ya fincan oynar, sesler gelir falan, "hadi ordan" deriz; heh aynen oyleydi. Gozlerimizden istem disi yaslar damlaya damlaya konustuk. Sonu cok korkunctu. Icimizde bir de arkadasin annesi vardi, demisti ki cinler var oldugu ortamda bize gorunmek isterse ucan bir hayvan olur. Yarasa, sinek vs. Yine inanmadim ben. Neyse cagirdik, konustuk falan. Artik eve gidiyoruz diger kiz arkadasla 2miz, kapiyi bi actik, bizden once bi yarasa ucup gitti. Apartmanin 5. Katindaydik ve binanin penceresi yok. Yazliktaydik. Kapidan girmesi gerekiyordu yani 5. Kata kadar. O arada kapiyi acmamizla kapatmamiz bir olmustu ayy fenacok merakliyimdir. Hatta simdi Supernatural izleyecegim canim cekti.
Allah dilemedikten sonra cinler hiç bir şekilde insana musallat olamaz.

Cesareti olan izlesin... +18
[video=youtube;HwFlwz8ThGE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=HwFlwz8ThGE[/video]