OttomaN TigeR
Üye
Biz çağırdığımızda gelen cini sonunda göndermek istediğimizde gitmedi. Korkmuştuk o zaman musallat olur falan diye. Ama yarasa olup uçtu sonra. O muydu bilemicem ama gitti işte. 4 kişiydik, 3'ümüz esmer, 1'i de sarışındı mavi gözlü.
Biz çağırdığımızda gelen cini sonunda göndermek istediğimizde gitmedi. Korkmuştuk o zaman musallat olur falan diye. Ama yarasa olup uçtu sonra. O muydu bilemicem ama gitti işte. 4 kişiydik, 3'ümüz esmer, 1'i de sarışındı mavi gözlü.
yırtmışsınız.
Ben ilkokul 1. Sınıfta okurken sınıfımızda sürekli bir cin vardı ismide Ali idi
Hatırlayanlar Hatırlıyorsanız yaşınız 30'u çoktan bulmuştur
Ben ilkokul 1. Sınıfta okurken sınıfımızda sürekli bir cin vardı ismide Ali idi
refikim gene noktayı koymuşsun.Ben ilkokul 1. Sınıfta okurken sınıfımızda sürekli bir cin vardı ismide Ali idi
gayrimüslim veya dinsiz ne denirse denilsin evet onların inancı zayıf olduğundan o tip cinlerden kötülük gelme İHTİMALİ daha yüksektir.. Ama onlarında bir vicdanı var acıma duygusu var.. Hem bu dünyada ne insanlar var sanarsınız bi kalbi yok öyle kötü insanlar var yaptıklarını kul affetse allah affetmez.. Aynı durum cinler için de geçerli..
Hem onlarında bir mahkemesi ve adalet sistemi var.. Örneğin bir insanla evli ise insan cini istemiyor boşanmak istiyor ise bu konu cin mahkemesinden çıkacak kararla sonuçlanıyor.. Bunun gibi örnekleri çoğaltabiliriz..
Demem o ki cinleri sırf korku filmi sembolü gibi görmemeliyiz onlarında ne iyileri var tanısan pek çok insandan fazla seversin
sen tanıyor gibisin
[ENGİN];4696177' Alıntı:
ben tanıyorum iki tane biriyle tanıştırıyım istersen
arkadaş tanışmak için can atıyor bence birisi bu akşam ona eşlik etsin[ENGİN];4696177' Alıntı:
ben tanıyorum iki tane biriyle tanıştırıyım istersen
onlar beni tanıyorlarsen tanıyor gibisin
vallaha mı? bir kere benle konuştular.
tanıştır abi
[ENGİN];4696237' Alıntı:
agresifler ama
arkadaş tanışmak için can atıyor bence birisi bu akşam ona eşlik etsin
---------- Eklendi @ 23:25:41 ---------- Yazıldı @ 23:24:23 ----------
onlar beni tanıyorlar
vallaha mı? bir kere benle konuştular.
tanıştır abi
ben çıkınca tanıştır abim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?