Emrgncy
Üye
[ENGİN];4705433' Alıntı:
4 5 kez bulundum o ortamda ama benim bir etkim olmadı bunu yapan o ilmi iyi bilmeli yoksa o da gümbürtüye gıder.benım var iki tane zatı mühterem tanıdığım
Aman dikkat hocam,
Her işte olduğu gibi bu işinde ilmini bilmek gerekir, yoksa sonu pek hayır olmaz mazallah
Cinler vardır ama Serdar...
---------- Eklendi @ 22:50:05 ---------- Yazıldı @ 22:48:11 ----------
Aynen abi....
ayetel kürsi biliyorum felak nas falan hatta yasinin ilk 2 sayfası zorlasam 3 biliyorum ful donanımlıyım yani harbiden gelsinler inanın sıkılıyorum gelsinler ilk görüşte ürkerim ama o kadar korkmam.
Öle bişe olursa her türlü ben kazanırım.İnancım hayal edemeceğin şekilde artar.Yani o kadar şanslı olduğumu düşünmüyorum gelmez bana.Hem gelirde birde arkadaş falan olursak varya yardımcı olacağınıda düşünüyorum.
Zırhın sağlam orası kesin, ama korkmam deme sakın tepeden tırnağa buz kesilirsin.
Rabb'im muhafaza etsin
Öle bişe olursa her türlü ben kazanırım.İnancım hayal edemeceğin şekilde artar.Yani o kadar şanslı olduğumu düşünmüyorum gelmez bana.Hem gelirde birde arkadaş falan olursak varya yardımcı olacağınıda düşünüyorum.
[ENGİN];4706022' Alıntı:
hiç muhattab olmadıysan bulaşma düşündüğün gibi değil onlar
evet müşerref oldum.biraz şaka yollu konuşuyorsun burda ama onlarla böyle konuşamazsın dalga geçildigıni anlarlarsa olur olmadık korkutur isteklerine cevap vermez.Nasıl yani? açarmısın az.Bide sen muhattab oldunmu onlarla?
[ENGİN];4706976' Alıntı:
evet müşerref oldum.biraz şaka yollu konuşuyorsun burda ama onlarla böyle konuşamazsın dalga geçildigıni anlarlarsa olur olmadık korkutur isteklerine cevap vermez.
Ben harbi arkadaş olmak istiyom.Bildiğin kanka gibi.Şaka yapıyodum ilk başta lakin şimdi ciddiyim siz naıl müşerref oldunuz hala oluyomusunuz?
Ben harbi arkadaş olmak istiyom.Bildiğin kanka gibi.Şaka yapıyodum ilk başta lakin şimdi ciddiyim siz naıl müşerref oldunuz hala oluyomusunuz?
kaşınıyor gibisin
bence vazgeç bu sevdadan
beyin kodlarına alışırlarsa, ve kotu cin iseler seni surekli rahatsız ederler.
bunların bir de ifritleri var, cok gucluler, olumcul bile olabilirler
yine de sen bilirsin
Öyle diyosan öyledir senin için iyi olacaksa problem yok..Bak kardeşim alışık olmadıgımız için korkmamız doğal fakat köpektende bi sürü kişi korkar faredende ama korkmayanlarda var değil mi?
Eğer alışırsak korkmayız bence zaten ben pek fazla korkmuyorum karanlık vs şeylerden.Bide imanın zedelenir gibisinden bişe söledi üstteki arkadaş iman eden zedelensin bir lakis artar.Neden arttığınıda sölememe gerek yok herhalde.
[ENGİN];4705415' Alıntı:ibliste ateşden yaratıldı ama cezası ateşten.
Anlıyorlar tabiki.. Senin netteki kullanıcı adın gibi düşün.. Onlar kendilerine verilmiş bu lakabın farkındalar
Hollywood filmleri vs. filmler Cinleri hep korku faktörü olarak kullandığından insanların zihninde Cin kelimesi kötü bir yer edinmiş..
İnsanlarda bu kelimeden genel olarak korktukları için üç harfli lakabını dillerine dolandırmışlar.. Sanki onlar bilmiyor .d
Onlar sana 8 harfli diyormu?Sen niye üç harfli diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?