Güzelmiş Çok emek sarfetmişsin ellerine sağlık :bigstar::bigstar::bigstar::bigstar:
> çileke$ < Üye secondert' Alıntı: Güzelmiş Çok emek sarfetmişsin ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ...
> çileke$ < Üye taskonamco' Alıntı: Bravo cok gusel payalasım ilk mesajımı sana yazıyorum Genişletmek için tıkla ...
gundifuat Üye ellerin dert görmesin kardeş... sende EMZ varmı? dosyanın içindekilerin dışında diyorum... kib.
> çileke$ < Üye gundifuat' Alıntı: ellerin dert görmesin kardeş... sende EMZ varmı? dosyanın içindekilerin dışında diyorum... kib. Genişletmek için tıkla ... Öncelikle n73 de çalışmaz bu bölümdekiler emz formatında şuan dosya yok istek olursa araştırıp eklerim...
gundifuat' Alıntı: ellerin dert görmesin kardeş... sende EMZ varmı? dosyanın içindekilerin dışında diyorum... kib. Genişletmek için tıkla ... Öncelikle n73 de çalışmaz bu bölümdekiler emz formatında şuan dosya yok istek olursa araştırıp eklerim...
> çileke$ < Üye m...z...' Alıntı: teşekürler elin kolun ağrımasın devamını beklerim Genişletmek için tıkla ...