Cinema3D türkçesi sadece maxicep.com'da

Sponsorlu Bağlantılar

mec leiras

Üye
ayıpsın kardeşim sen yeterki böle paylaşım yap? bütün yorumlar senin dir hadi sana kolay gelsin ne diyim hehe

MEC LEİRAS

LUBUOGUZ

LUBUOGUZ

Üye
Çok güze bir uygulama emeğine sağlık..

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
paylaşım için saol :oke:

kurt bey

kurt bey

Üye
teşekkürü sitem ederek aldıkdan sora ne anlamaı varki. ben 2 yıldır paylaşım yapıyorum bu sitede daha hiç bi konuma teşekkür gelmedi die seninki gibi bişi yazmadım. sen paylaşımını yaparsın gerisi diğer üyelere kalmıştır.

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
teşekkürü sitem ederek aldıkdan sora ne anlamaı varki. ben 2 yıldır paylaşım yapıyorum bu sitede daha hiç bi konuma teşekkür gelmedi die seninki gibi bişi yazmadım. sen paylaşımını yaparsın gerisi diğer üyelere kalmıştır.

Sitedeki paylaşımlar güzel bu yüzden bu sitedeyim bu uygulamayı türkçeye çevirene kadar günlerce uğraştım ve sitede paylaştım konuya 80 kişi girmiş hiç yorum yapılmamış o kadar emeğin sonrasında insan önemsiz bir dosyayla günlerce boşu boşuna mı? uğraştım diye kendi kendine soruyor
önemli olan iki satırla teşekkür yazılması değil yorum yapılmaması...

danger03

danger03

Üye
emeğine sağlık paylaşım içinde teşekkürler :oke:

ysatxE

ysatxE

Üye
emeğe saygı kardeşim çok güğzel olmuş

matrixugur

matrixugur

Üye
saol eline sağlık

GaNZa

Üye
Eline sağılık Teşekkürler

yolcu38

Üye
:oke:güzel bir harita

zuraf.58

Üye
slm program icin sagol kardes birde haritayi cizeninde eline saglik guzel cizmis

edge_mexsijo

edge_mexsijo

Üye
Paylasım Icın Saol ..SaygılaR..

lucianoengin

lucianoengin

Üye
emeğine sağlık kardeş

letterkan

Üye
arkadaşlar bir kaçınız bana cevap yazsın yoksa programları indiremiyecekmişim. cümlenize selamlar güzel bir paylaşım olacak inşaallah!

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
arkadaşlar bir kaçınız bana cevap yazsın yoksa programları indiremiyecekmişim. cümlenize selamlar güzel bir paylaşım olacak inşaallah!

Artık indirebilirsin sayfayı yenilemen yeterli...

kovboy

kovboy

Üye
Teşekkürler Kardeş

Üst Alt