Çin'den Telefon Getirtmek

Sponsorlu Bağlantılar

osmanaladag34

Üye
    Konu Sahibi
Çin'den Telefon Getirtmek
Merhabalar. Biliyorum herkes soruyor fakat benim de kafam çok karışık, sormak istiyorum. Ben, telefon almak istiyorum. Çin'den alacağım. Oppo, Jiayu, Zopo gibi marka telefonlardan alacağım. Ama nasıl alacağımı bilmiyorum. Nerden nasıl alacağım, gümrük gibi sorunları olacak mı, ne yapmalıym? Lütfen yardım edin, teşekkür ediyorum şimdiden, iyi günler...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yurt dışından telefon getirtmenin tek yolu yolcu beraberinde ulkeye sokmaktir. Bunun dişindaki tum yollarda sorun yaşarsiniz.

0MG90

0MG90

Üye
yurt dışından telefon getirtmenin tek yolu yolcu beraberinde ulkeye sokmaktir. Bunun dişindaki tum yollarda sorun yaşarsiniz.

Yolcu beraberinde derken kendiniz mi gidip alın diyorsunuz moderatörüm?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yolcu beraberinde derken kendiniz mi gidip alın diyorsunuz moderatörüm?

bir bakima oyle. Gidip alin devil de yurt dışından gelen bir tanıdık vasitasıyla yurda sorunsuz sokabilirsiniz. Bunun dışında kargo veya posta gonderisi olarak sorun yaşarsiniz.

berke4

Üye
bence bu kadar sorun varken çinden telefon alınmaz

DalvikCache

DalvikCache

Üye
sanalpazar com da satılıyor o cihazlar

berke4

Üye

Secret26

Secret26

Üye
Sorundan ziyade öyle bir sistem ki bir şey sokamıyorsun içeri. Para para para olayına geliyor iş. Çinden bir şey getirtsen 50 60 lira üzeri her şey problem oluyor. Bu yüzden yurt dışından biri gelirken anca 1-2 telefon getirebilir o da gümrükte bu telefon benim derse öyle yoksa problemin alasını yaşarsın telefona da yazık olur.

0MG90

0MG90

Üye

bir bakima oyle. Gidip alin devil de yurt dışından gelen bir tanıdık vasitasıyla yurda sorunsuz sokabilirsiniz. Bunun dışında kargo veya posta gonderisi olarak sorun yaşarsiniz.

Birde gift olarak yolluyorlar o zaman kontrol vs. etmiyorlarmış.

blacktalon

blacktalon

Üye
gifte de xray ile goruyorlarmis yani adam goruyor cihazi ve fiyati da az cok belli siniri gectigini anlarsa geri postalanir yada baska sorunlar olur

osmanaladag34

Üye
    Konu Sahibi

Evet, sorunlar var. Fakat artık orada da iyi markalar var. Iyi bir şekilde kullanabileceğin telefonlar var.
Bu, Markacı olma algısı var Türkiye'de. Yani s4'ü olanların çoğu mesela, bir hotspot'u açmayı bilmiyor. Sadece en pahalısı olmasını istiyor. Sizi tenzih ediyorum fakat genelde böyle.
Ve, baktım çok güzel telefonlar var. Getirmek daha kolay olsa keşke. Daha az parayla aynı kalite de ürünü alabiliyorsunuz. Kapitalist olmaya gerek yok, bu yüzden istiyorum.

- - - Eklendi - - -

sanalpazar com da satılıyor o cihazlar

Peki, oradakiler Imei kayıtlı mı? Yasal mı yani?

WebAskeri

WebAskeri

Üye
Merhabalar. Biliyorum herkes soruyor fakat benim de kafam çok karışık, sormak istiyorum. Ben, telefon almak istiyorum. Çin'den alacağım. Oppo, Jiayu, Zopo gibi marka telefonlardan alacağım. Ama nasıl alacağımı bilmiyorum. Nerden nasıl alacağım, gümrük gibi sorunları olacak mı, ne yapmalıym? Lütfen yardım edin, teşekkür ediyorum şimdiden, iyi günler...
Kardeşim Çin Malı Alıpta Kardeş Katili Olma... O Esir Türklerin Vebali Boynuna olur. Hiç Kullanmaman imkansız çünkü yerli mal piyasada yok ama elinden geldiği kadar kullanma. sen diyeceksin sanki Nokia samsung iphone yabancılara gitmiyor mu ? gidiyor ama hiç biri çinli kadar Türkleri ezmiyor. Kararını biraz daha düşünü bence

Üst Alt