çinden Laptop

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neoki

neoki

Üye
    Konu Sahibi
çinden Laptop
arkadaşlar çin'e bir yakınım gidecek laptop getirtmeyi düşünüyorum. fakat aklıma bir sorun takıldı acaba klavye nasıl olacak ve geldikden sonra değiştire bilirmiyim. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler

Not:Konu başlıklarında lütfen simge kullanmayalım...

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
değişebiliyor bildiğim kadarıyla, xp yide turkce kurduktan sonra sorun olmaz sanırım...

neoki

neoki

Üye
    Konu Sahibi
ben kurulum olarak sormuyorum zaten o kolaylıkla hallolur. sorun tuş takımı değişe bilirmi? nekadara patlar? her modelin bulunurmu? yada kolaylıkla bulabilirmiyim içinin açılması gerekirmi?

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
masaustu klavyesıne benzeyen klavyeler harıc (ör. toshıba cosmıo 17") diger butun laptopların klavyesı standart dıye bılıyorum.cok pahalı bır sey de degıl sanırım.hatta gittigidiyor da satılık laptop klavyeleri görmustum 1ytl den satılıga cıkarıyorlar...sen en iyisi aldıracagın marka ve modele gore teknık servıse bı tel acıp sor, en kesın cozum o...ama şimdi hatırladım degısebılıyor hatta bır tanıdıgım yurtdısından aldıgı hp ye turkce klavye taktırmıstı...

neoki

neoki

Üye
    Konu Sahibi
bana çok pahalı olur dediler bende korktum valla umarım dediğin gibidir. yardımların için teşekkürler

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
ya fiyat acısından sallamış gibi olucam ama taş çatlasa $50 verirsin gibime geliyor...servise danış bence fiyatınıda

neoki

neoki

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler. gittigidiyorda buldum üzerine sticker gibi bişey yapıştırarak olay halloluyo. tekrar teşekkür ederim sana ve maxicebe!!!!

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
stickerı ben de gormustum dogru...
şimdiden hayırlı olsun

hyucek

hyucek

Üye
<div class='quotetop'>(neoki &#064; Mar 13 2006, 02&#58;31 AM) [post=296284]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar çin&#39;e bir yakınım gidecek laptop getirtmeyi düşünüyorum. fakat aklıma bir sorun takıldı acaba klavye nasıl olacak ve geldikden sonra değiştire bilirmiyim. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler

Not:Konu başlıklarında lütfen simge kullanmayalım...
[/b][/quote]

slm neoki. gelecek bilgisayarin klavyesindeki harflerin cince olacagini sanmiyorum. burda japon arkadaslarin laptoplarini kullandim sadece birkac tusun yeri degisik. cok buyuk bi problem yasayacagini sanmiyorum.
Yanliz unutma tuslarin dogru olarak kullanilabilmesi icin turce windows kurduktan sonra cince klavye de kurman gerekicek. Tam olarak nasil yapilacagini bilmiyorum ama istersen ogrenebilirim.
Kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt