Çin'de lumia920 izdihamı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çin'de lumia920 izdihamı

Bugun lumia920T Cin'de resmi olarak satişa cikti ve buyuk ilgi gordu. Uzun zamandir bu ani bekliyen Cin'li kullanicilar da magazalar onunde uzun kuruklar oluşturdu bazi magazalarda izdiham yaşandi.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bu Lumia 920T'nin farkı Adreno 320 olmasıydı galiba ?

komando04

komando04

Üye
bilgi için sağolasın abi Çinliler sevdi lumiayı

alical33

alical33

Üye
bide s4 pro işlemcisi var

sonerrap

sonerrap

Üye
şu lumianın satış rakamlarını resmi oalrak bi acıklasalar iyi olucak merak ediyorum ne kadar sattıgını

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:abi bilgi için.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bizde 920T modeli istiyoruz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Üstteki resimde görülen mağazada satışlar başladığı andan itibaren iki saat içinde tüm cihazlar tükenmiş. Bu da bize Nokia'nın talebe yetişemedigini gösteriyor. Benim aklımda bazı şüpheler vardı. Acaba cihaz mı az talep mi çok fazla diye fakat açılışlardaki satışlar da gösteriyor ki talep aşırı fazla. Nokia bu talebe hazırlıksız yakalandı.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Üstteki resimde görülen mağazada satışlar başladığı andan itibaren iki saat içinde tüm cihazlar tükenmiş. Bu da bize Nokia'nın talebe yetişemedigini gösteriyor. Benim aklımda bazı şüpheler vardı. Acaba cihaz mı az talep mi çok fazla diye fakat açılışlardaki satışlar da gösteriyor ki talep aşırı fazla. Nokia bu talebe hazırlıksız yakalandı.
:blink: Abi acaba bu kadar ilgi beklemiyor muydu ki?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:blink: Abi acaba bu kadar ilgi beklemiyor muydu ki?

yani bazı şeyleri öngörürsünüz ama riske etmek istemezsiniz. Bu da böyle bir durum bence. Çünkü Nokia'nın çok yüksek adetli üretim yaparak riske girme lüksü yok

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

yani bazı şeyleri öngörürsünüz ama riske etmek istemezsiniz. Bu da böyle bir durum bence. Çünkü Nokia'nın çok yüksek adetli üretim yaparak riske girme lüksü yok
:evet: Doğru söylüyorsun abi, fakat bu sefer de bekleyenleri cihazdan soğutma gibi bir durum söz konusu olur diye düşünüyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:evet: Doğru söylüyorsun abi, fakat bu sefer de bekleyenleri cihazdan soğutma gibi bir durum söz konusu olur diye düşünüyorum.

bekleyenler soguyanlardan çok olursa sıkıntı olmaz. Zira sen gormedigin cihazı iki ay bekledin. Şimdi cihaz piyasada beklemek daha kolay olur:)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
alical33

alical33

Üye
nokia üretim miktarının az olmasını qualcomm un üretiminin yavaş olmasına bağlıyormuş böyle bi haber okumuştum

NUD

NUD

Üye
Zaten ilk talepten sonra zaten Nokia işi düşük üretim adeti olarak tutmaz

gkcll

gkcll

Üye
bu güzel haber wp8 için de gelişme demek ortalık çakallara kalırsa 1 telefon için 2 3 milyar ödemek zorunda kalırız yoksa

Bilgi için teşekkürler usta

• Beğen
Tepkiler: mel1h45
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...