Çin'de dört yaşındaki çocuk iPhone 4S çaldı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Çin'de dört yaşındaki çocuk iPhone 4S çaldı!
Çin'in Chongqing şehrinde, bir giyim mağazasında dört yaşında bir çocuk iPhone 4S çaldı. Kasiyer, Apple'ın cihazı iPhone 4S model telefonunu şarj etmek için bilgisayara bağladı. Bazı müşterilerle ilgilendikten sonra iPhone'nuna yöneldiği vakit telefonunun olmadığını fark etti. Cihazın yerinde sadece bilgisayara bağladığı data hattı bulunuyordu.

Daha sonra giyim reyonunda bulunan kameradan görüntüler kontrol edildi. Kamera görüntüleri hayret vericiydi. Genç bir anne kasiyerin dikkatini dağıtırken, dört yaşındaki çocuğu da şarjda duran telefonu çaldı. Kadın reyondaki tüm kıyafetleri denemek istedi ve o anda çocukta telefonu bir beze sarıp pantolonunun içine koydu.

Genç anne daha sonra ATM'den para çekip geri gelip kıyafetleri alacağını söyleyerek mağazadan çocuğunu da alıp ayrıldı. Giyim mağazası bu durumu polise bildirdi ve soruşturma başlatıldı. Bir annenin çocuğunu hırsızlığa teşvik etmesi karşısında görevliler şok oldular. Belli ki çocuk bunu yapabilmek için özel eğitim almıştı.

Kadın zengin bir müşteri gibi davranıyor.

Kadın, kasiyer uzaklaştıktan sonra telefonu kontrol ediyor

Hırsızlık tamamlandıktan sonra genç anne çocuğunu alıp gidiyor.

Enes

Enes

Üye
iphone neler yaptırıyor :D

Jomolocco

Jomolocco

Üye
:oha:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Haber çok ilginçte yeri "Konu Dışı" olsa daha doğru olurdu sanki :hmmm

avcitalip

avcitalip

Üye
acıdım haa

15097

15097

Üye
Haber güzelmiş :D ama haber köşesinde olması daha mantıklı bence :)

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
haklısınız moderatörler taşıyabilir o zaman.

MrTech

MrTech

Üye
İphone Neler Yaptırıyor Be :oha:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
İphone dan çok bence Annesinin yaptığı ayıp dikkatimi çekti.Buna kelimeler dayanmaz..4 yaşında ve hırsızlık ..

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
yazık daha bu yaşta

SilentOne

SilentOne

Üye
hakkaten iphone neler yaptırıyormus ama bunu çocuqa yaptıran anneyide ayıplıyorum

klongs

klongs

Üye
ne iphone aşkı bu arkadaş

MrExpert

MrExpert

Üye
Mesele ıphone değil oraya hırsızlık için girilmiş ve buldukları şeyı çalmışlar...

xPaSHax

xPaSHax

Üye
yazıklar olsun bence cocuga saygıyı sevgıyı ogreteceklerıne hırsızlıgı ogreten bı cahıl anne bu kadar dusmus ınsanlık gercekten yazık ıphone olması bı yana bu cocugun psıkolojısını merak edıyorum ılerde neler dogurucak bu tur seyler üzücü :off:

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
tempestshine

tempestshine

Üye
Çocuğa çaldırtmış.Vay be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...