Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eee anca okadar buyuk bi internet cafe keser onlaaarı
zibidi39
Üye
yok artık
Berlin Boleyn
şok oldum yaa
güzelmişşş
passiv€ aggressiv€
Üye
bu ne ya süper saol
Mert
Üye
düşünseniize lan game le herkes coounter yapıyo
MeLih_061
Üye
vayy be ..!
Love Prince
Üye
burak9400
Üye
abi benm anlamadıgım şu bizde şöyle olur:
abi bi boş masa aç 1 saatlik
tamam yegenim 26 boş oraya geç.
bizde böyle olur da orda nasıl olur onu bilmem orda da herhalde 1.000.006 boş oraya git derler
Nedved
Emekli Yönetici
İçerisi pavyona dönmüş...
-YARINIYOK-
Üye
mat-rock_58
Üye
wayy anasını adamların açık hawa net salonu bile war..
franklinda
Üye
masa sayısı 810 hesap ödeme sistemi bulunduğunuz yere en yakın kartmatik bizdeki kredi kartı misali hemen öde yada hesaptan şifren ile yine kartmatikten kart olmadan öde. İşlem şekli merkezi sistem üzerinde açılan bir sistem siz açıyorsunuz ve merkez bilgisayara bağlanıyor genel bilgilendirme çıkıyor veya yabancıysanız seçiyorsunuz ve extra bilgilendirme ve varsa dil seçimi ile işinizi görüyorsunuz ki rağbet gören kaliteli bir yer değilse dil problem ve maximum ingilizce onada şükür ediyorsunuz bazen. Açtığınızda çıkan bu mesajlar size gelen birde ana bilgisayar başındaki kişiye bilgi gidiyor açıldı diye ve diğerleri aynı şekilde bildiriliyor bizle. Oturacağınız boş yeri kendiniz buluyorsunuz ve sistemi açıp başlıyorsunuz. A bu arada yasaklı işlevleri uygularsanız internet polisi beliriyor ve uyarı sonrası ilgili birime bildiriliyorsunuz bu uygulama tarafından gelen polis resmi işlem yapıyor o nedenle kuralları ihlal edemiyorsunuz. zaten kaliteli hizmet sunan her yerde kurallar açıklanıyor. Diğer yerlerde dikkat edilecek yoksa başınız derde girebilir.
---------------ALINTIDIR---------------
Şaştım kaldım ya bizde böyle olsaya vallaha kimse yasaklı ortamlar harici gidip nete girmez ha. Yada çok azı girer. Girince serbest olamayacaksan neden giresin ki.
' KalendeR '
Üye
Ben aksine bomboş bir net kafe beklıyordum adamların herbırının evınde bılgısayar olması lazımken ne bu böyle
Dwyane_Wade
Üye
Ben kaybolurum herhalde orada
Mehmet
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Nüfusu bu kadar çok olan bir yerin internet cafeside böyle oluyor demekki
franklinda
Üye
ucuz iş gücü olunca bazı lüxleri sadece yapıp satabiliyorsun oda temel gıda maddeleri ediyor sadece.
merty24
Üye
yalaaaannnn aslında orası bır ınternet kafe değil wow oynuyanların hersene yaptıkları bır festıval