Çin'de 10 Milyon Öğrenci Üniversiteye Girebilmek Ter Döktü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chadashh

chadashh

Üye
    Konu Sahibi
Çin'de 10 Milyon Öğrenci Üniversiteye Girebilmek Ter Döktü
Çin'de bu yıl iki gün süren ve 10 milyondan fazla öğrencinin 37 derece sıcak altındaki üniversite sınavı heyecanı kendileri kadar ebeveynlerine de ter döktürdü. Çin'in başkenti Pekin'de bulunan bir lisedeki heyecan da bunlardan birisi.

Çin'de bu yıl iki gün süren ve 10 milyondan fazla öğrencinin 37 derece sıcak altındaki üniversite sınavı heyecanı kendileri kadar ebeveynlerine de ter döktürdü. Çin'in başkenti Pekin'de bulunan bir lisedeki heyecan da bunlardan birisi. Yaklaşık 800 öğrencinin sınava girdiği Xinyuanli lisesinde öğrenciler içeride ter dökerken anne baba yada yakınları da dışarıda sınavın öğleden sonraki 2 saatlik bölümünde içerdekiler kadar ter döktü.

mAd_girL

mAd_girL

Üye
bizde 1,5 milyona çok diyoz gerçi nufüsu belli oranında ama olsun psikolojik durum diye bişeyde var yani :)

chadashh

chadashh

Üye
    Konu Sahibi
öyle bi sınava girmeyi hiç ama hiç istemezdim:ehe

ouSahin

ouSahin

Üye
ben o sınava girmem şahsen :ehe barajı geçme sınırı kaçtır acaba

chadashh

chadashh

Üye
    Konu Sahibi
herhalde bzm burdakinin 3-4 katı falandırr:D:D:D

POWER

POWER

Üye
Olsun yaw ben geçerdim walla sonuçta sınawa girecek olan öğrenci sayısına göre belirli bi oranda kontenjan wardır...Bu arada Össye gireceklere başarılar dilerim...

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
Olsun yaw ben geçerdim walla sonuçta sınawa girecek olan öğrenci sayısına göre belirli bi oranda kontenjan wardır...Bu arada Össye gireceklere başarılar dilerim...

Evet Öss ye gircek olan tüm arkadaşlara başarılar dilerim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt